Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
katasqualo Cipolle
schema 3 Tactiek 442ala
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64 gemiddelde waardering 71.1
excellent Schieten incredible
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Maldara probeert de bal met de borst te controleren. Bozóky bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivezić onderschept slim de pass. Maldara bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldara haalt uit met een fantastische trap. Rogantini bokst de bal weg.

9e minuut.
Farrugia verovert de bal door een tackle van achteren. Farrugia passt de bal zonder na te denken. Maldara rent richting de bal. Maldara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Maldara bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borović. Maldara raakt geblesseerd tijdens het duel. Farrugia komt bij de bal en schiet. Rogantini met een sublieme pass. Tomazzi kopt de bal weg. Maldara bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Maldara verovert de bal door een tackle van achteren. Bozóky is nu in balbezit. Maldara bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldara draait met de bal, schiet en ... Rogantini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
katasqualo - Cipolle 0:1

23e minuut.
MacKeggie heeft problemen om de bal te vangen. Lewczuk rent richting de bal. MacKeggie verovert de bal door een tackle van achteren. MacKeggie geeft een hoge lob. Salva springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tomazzi passt de bal met de wreef. Bozóky bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldara is nu in balbezit. Bozóky is nu in balbezit. Bozóky haalt uit met een fantastische trap. Rogantini bokst de bal weg.

38e minuut.
Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz met een sublieme pass. Maldara is nu in balbezit. Maldara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
katasqualo - Cipolle 0:2

39e minuut.
Adamiak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bozóky rent richting de bal. Bozóky schiet op doel. Rogantini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Rychman probeert naar een medespeler te passen. Bogdanowicz kan de bal niet met de borst controleren. Bogdanowicz geeft de bal voor. Maldara bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldara draait met de bal, schiet en ... Rogantini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Mora geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rychman met een snelle inworp. Bozóky rent richting de bal. Bozóky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: katasqualo 60%, Cipolle 40%.
katasqualo - Cipolle 0:2

46e minuut.
Fenu komt het veld opgelopen. Idler komt het veld opgelopen. Vanacker komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Vanacker geeft de bal voor. Maldara bereikt de bal nog maar net als eerste. Idler bereikt de bal nog maar net als eerste. Idler draait met de bal, schiet en ... Rogantini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
katasqualo - Cipolle 0:3

48e minuut.
Tomazzi rent richting de bal. Tomazzi geeft de bal voor. Farrugia kopt de bal weg. Maldara is nu in balbezit. Maldara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Vanacker verovert de bal door een tackle van achteren. Vanacker geeft een hoge lob. Idler bereikt de bal nog maar net als eerste. Idler schiet op doel. Rogantini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
katasqualo - Cipolle 0:4

52e minuut.
Idler bereikt de bal nog maar net als eerste. Jürgenson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Idler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Farrugia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maldara rent richting de bal. Maldara draait met de bal, schiet en ... Rogantini bokst de bal weg.

58e minuut.
Salva controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Minh Nghĩa neemt vlug de vrije trap. Jürgenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Idler verovert de bal door een tackle van achteren. Idler schiet op doel. Rogantini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Krachel passt de bal in één keer door. Salva is nu in balbezit. Minh Nghĩa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Minh Nghĩa krijgt een gele kaart. Salva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacKeggie zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
katasqualo - Cipolle 1:4

73e minuut.
Salva heeft problemen om de bal te vangen. Fenu is nu in balbezit. Forcella probeert naar een medespeler te passen. Idler rent richting de bal. Idler draait met de bal, schiet en ... Rogantini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Forcella speelt de bal door. Fenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Borović verovert de bal door een tackle van achteren. Borović geeft een hoge lob. MacKeggie springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Farrugia is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rychman neemt de hoekschop. Maldara krijgt zijn hoofd ertegen. Rogantini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
katasqualo - Cipolle 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: katasqualo 50%, Cipolle 50%.
katasqualo - Cipolle 1:5