Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Reginna Sestri Ponente fc
Miccio noob Tactiek Subbuteo ref.d
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 27.4
outstanding Schieten weak
very good Passen poor
very good Verdedigen poor


1e minuut.
Tomperi rent richting de bal. Tomperi geeft een hoge lob. Melchiori kopt de bal weg. Rebolledo geeft de bal voor. Melchiori krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Felloni Cinali speelt de bal door. Grohe is nu in balbezit. Grohe probeert naar een medespeler te passen. Colletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colletti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Sestri Ponente fc 1:0

12e minuut.
Grohe probeert naar een medespeler te passen. Colletti is nu in balbezit. Liandro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Colletti de bal. Colletti haalt uit met een fantastische trap. Brasão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Sestri Ponente fc 2:0

14e minuut.
Liandro onderschept slim de pass. Liandro geeft de bal voor. Inworp. Grohe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tomperi met een sublieme pass. Daar is Rebolledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebolledo geeft de bal voor. Colletti rent richting de bal. Colletti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Melchiori maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tomperi verovert de bal door een tackle van achteren. Tomperi passt de bal met de wreef. Colletti rent richting de bal. Colletti schiet op doel. Brasão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Sestri Ponente fc 3:0

32e minuut.
Melchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Liandro is nu in balbezit. Melchiori verovert de bal door een tackle van achteren. Melchiori schiet op doel. Brasão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Sestri Ponente fc 4:0

34e minuut.
Guerresco is nu in balbezit. Guerresco geeft een hoge lob. Tomperi probeert naar een medespeler te passen. Melchiori is nu in balbezit. Melchiori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Meda onderschept slim de pass. Meda met een sublieme pass. Colletti is nu in balbezit. Colletti haalt uit met een fantastische trap. Brasão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Sestri Ponente fc 5:0

40e minuut.
Caim is nu in balbezit. Meda geeft een hoge lob. Liandro probeert de bal met de borst te controleren. Melchiori rent richting de bal. Melchiori schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Sestri Ponente fc 6:0

42e minuut.
Meda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colletti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baudone. Baudone krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Reginna 26%, Sestri Ponente fc 74%.
F.C Reginna - Sestri Ponente fc 6:0

46e minuut.
Colletti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laudamo. Colletti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grohe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Meda bereikt de bal nog maar net als eerste. Meda geeft een hoge lob. Brasão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Colletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colletti schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Sestri Ponente fc 7:0

49e minuut.
Tomperi geeft een lange en hoge pass. Daar is Gruppi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colletti rent richting de bal. Colletti schiet op doel. Brasão maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vendrami stond buitenspel. Caim maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Melchiori is nu in balbezit. Melchiori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Sestri Ponente fc 8:0

63e minuut.
Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo geeft de bal voor. Colletti kopt de bal weg. Melchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchiori draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Grohe speelt de bal door. Melchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchiori passt de bal in één keer door. Colletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Colletti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Sestri Ponente fc 9:0

66e minuut.
Grohe passt de bal met de wreef. Gruppi onderschept slim de pass. Melchiori kan de bal niet met de borst controleren. Melchiori haalt uit met een fantastische trap. Brasão probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Colletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colletti draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Sestri Ponente fc 10:0

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Barbonetti de bal onder controle te krijgen. Meda bereikt de bal nog maar net als eerste. Meda geeft de bal voor. Klungelig pakt Guerresco de bal. Melchiori geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Sestri Ponente fc 11:0

72e minuut.
Meda geeft de bal voor. Klungelig pakt Guerresco de bal. Liandro is nu in balbezit. Melchiori verovert de bal door een tackle van achteren. Melchiori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Reginna - Sestri Ponente fc 12:0

77e minuut.
Klungelig pakt Varricchio de bal. Grohe is nu in balbezit. Grohe passt de bal zonder na te denken. Colletti rent richting de bal. Colletti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gaido heeft problemen om de bal te vangen. Meda rent richting de bal. Meda geeft een lange en hoge pass. Melchiori rent richting de bal. Melchiori haalt uit met een fantastische trap. Brasão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Rebolledo kopt de bal weg. Melchiori bereikt de bal nog maar net als eerste. Liandro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Liandro krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Grohe kopt de bal weg. Tomperi is nu in balbezit. Tomperi geeft de bal voor. Colletti rent richting de bal. Colletti haalt uit met een fantastische trap. Brasão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Meda neemt de hoekschop. Melchiori rent richting de bal. Melchiori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Reginna 29%, Sestri Ponente fc 71%.
F.C Reginna - Sestri Ponente fc 12:0