Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ PANDURI TG-JIU
(*(*_(*_*)_*)*) Tactiek May
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
64.7 gemiddelde waardering 62.4
outstanding Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Lusardi kopt de bal weg. Inworp. Canavarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maj bereikt de bal nog maar net als eerste. Maj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Abadexo rent richting de bal. Abadexo geeft de bal voor. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu schiet op doel. González Becerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - PANDURI TG-JIU 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Lusardi de bal. Lusardi passt de bal met de wreef. Lilli rent richting de bal. Drăgănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... González Becerra bokst de bal weg. González Becerra speelt de bal door. Daar is Fulla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Próchniak rent richting de bal. Próchniak haalt uit met een fantastische trap. Zunge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Dropsy rent richting de bal. Cigány probeert naar een medespeler te passen. Dropsy probeert naar een medespeler te passen. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski schiet op doel. Zunge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Fulla geeft een lange en hoge pass. Kacela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacela speelt de bal door. Daar is De Los Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Los Campos geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Zunge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - PANDURI TG-JIU 1:1

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lachie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Canavarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavarro geeft de bal voor. Berges springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kacela geeft de bal voor. Inworp. Abadexo met een snelle inworp. Maj geeft een hoge lob. Berges krijgt zijn hoofd ertegen. González Becerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Lachie geeft de bal voor. Inworp. Libonati met de inworp. Fecarotta rent richting de bal. Fecarotta geeft een hoge lob. Zunge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Lusardi probeert de bal met de borst te controleren. Berges is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lusardi. Berges is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Maj neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. González Becerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Canavarro zal de hoekschop nemen. Berges maakt een snoekduik en kopt de bal. González Becerra bokst de bal weg.

26e minuut.
Dropsy is nu in balbezit. Lachie begaat een overtreding. Dropsy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Libonati met een snel genomen vrije trap. Próchniak kopt de bal weg. Dropsy rent richting de bal. Dropsy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pericás bereikt de bal nog maar net als eerste. Pericás geeft een hoge lob. Lusardi geeft een hoge lob. Próchniak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dropsy is nu in balbezit. Dropsy met een sublieme pass. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chmielewski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Libonati passt de bal in één keer door. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak passt de bal met de wreef. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Lecluyse met een sublieme pass. Maj rent richting de bal. Maj geeft een lange en hoge pass. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Próchniak is nu in balbezit. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak draait met de bal, schiet en ... Zunge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - PANDURI TG-JIU 2:1

44e minuut.
Libonati passt de bal zonder na te denken. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski speelt de bal door. Dropsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dropsy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 47%, PANDURI TG-JIU 53%.
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - PANDURI TG-JIU 2:1

46e minuut.
Chmielewski passt de bal zonder na te denken. De Los Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. De Los Campos passt de bal met de wreef. Próchniak is nu in balbezit. Próchniak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Lachie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Libonati met een snelle inworp. Dropsy geeft de bal voor. Klungelig pakt Fulla de bal. Zunge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Berges passt de bal zonder na te denken. Lilli geeft een hoge lob. Drăgănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lachie rent richting de bal. Lachie geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Canavarro met de inworp. Maj geeft een hoge lob. Daar is Kacela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges schiet op doel. González Becerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - PANDURI TG-JIU 2:2

62e minuut.
Canavarro geeft een hoge lob. Baturo heeft problemen om de bal te vangen. Berges is nu in balbezit. Berges schiet op doel. González Becerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - PANDURI TG-JIU 2:3

81e minuut.
Inworp. Libonati met een snelle inworp. Dropsy geeft een hoge lob. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Libonati passt de bal met de wreef. Dropsy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lachie. Dropsy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dropsy kan niet meer verder spelen. Tlaga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 44%, PANDURI TG-JIU 56%.
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - PANDURI TG-JIU 2:3