Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Gnugna F.C. Celtics
Mod3.0 test Tactiek FraT
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
65.1 gemiddelde waardering 70.5
excellent Schieten formidable
excellent Passen outstanding
excellent Verdedigen outstanding


6e minuut.
Karamyan is nu in balbezit. Bilevich verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ćwiek. Ćwiek krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Daar is Owomoyela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gálvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanello begaat een overtreding. Pisanello krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Ćwiek onderschept slim de pass. Pellè onderschept slim de pass. Pellè geeft een lange en hoge pass. Spruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spruch draait met de bal, schiet en ... Badalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Klungelig pakt Karamyan de bal. Karamyan speelt de bal door. Gálvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálvölgyi geeft een hoge lob. Mutti kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Geantă bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Gnugna - F.C. Celtics 1:0

20e minuut.
Geantă controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bilevich neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Pisanello de bal. Pisanello geeft de bal voor. Spruch maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Daar is Citti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spruch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Citti. Spruch raakt geblesseerd tijdens het duel. Pellè wilt de vrije trap nemen. Badalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pisanello rent richting de bal. Pisanello geeft een hoge lob. Spruch krijgt zijn hoofd ertegen. Badalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
de Goey met een sublieme pass. Pisanello is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pisanello zal de hoekschop nemen. Spruch krijgt zijn hoofd ertegen. Badalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kuzaj geeft de bal voor. Benedit kopt de bal weg. Gálvölgyi rent richting de bal. Gálvölgyi geeft een hoge lob. Mutti maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dadinger bokst de bal weg.

32e minuut.
Badalo trapt de bal weg van het doel. Ćwiek speelt de bal door. Gálvölgyi met een sublieme pass. Geantă rent richting de bal. Geantă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
de Goey bereikt de bal nog maar net als eerste. de Goey probeert naar een medespeler te passen. Pellè speelt de bal door. Spruch rent richting de bal. Spruch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Badalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Gnugna - F.C. Celtics 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Gnugna 61%, F.C. Celtics 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Gnugna - F.C. Celtics 1:1

48e minuut.
Pisanello is nu in balbezit. Owomoyela bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanello onderschept slim de pass. Pisanello geeft een hoge lob. Spruch springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bilevich kopt de bal weg. Pellè speelt de bal door. Owomoyela verovert de bal door een tackle van achteren. Pisanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pisanello geeft een hoge lob. Spruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Citti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellè bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellè schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Karamyan met een sublieme pass. Geantă is nu in balbezit. Met opzet legt Marreco zijn tegenspeler op de grond. Marreco krijgt een gele kaart. Geantă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ćwiek komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Pellè is nu in balbezit. Pellè passt de bal zonder na te denken. Pisanello is nu in balbezit. Pisanello geeft een hoge lob. Spruch krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bilevich onderschept slim de pass. Bilevich passt de bal zonder na te denken. Pisanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanello geeft een lange en hoge pass. Spruch springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Owomoyela met een sublieme pass. Gálvölgyi is nu in balbezit. Gálvölgyi met een sublieme pass. Geantă is nu in balbezit. Geantă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Gnugna 62%, F.C. Celtics 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Gnugna - F.C. Celtics 1:1