Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.09
  • Stadion: SHIWASHAN ARENA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 27603
superbrice Birimbao
433 Tactiek Provabis
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 62.6
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Taboada kopt de bal weg. Huybrechts speelt de bal door. Żuczek rent richting de bal. Żuczek geeft een lange en hoge pass. Skupiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Eikås bokst de bal weg.

14e minuut.
Thiên Mạnh geeft een hoge lob. Abd-al-Jawwad kopt de bal weg. Vîscribov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîscribov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Baraschi is nu in balbezit. Telesca onderschept slim de pass. Telesca speelt de bal door. Skupiński rent richting de bal. Skupiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Baraschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraschi passt de bal zonder na te denken. Abd-al-Jawwad controleert de bal met de borst. Abd-al-Jawwad haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Birimbao 1:0

27e minuut.
Telesca geeft de bal voor. Vîscribov verovert de bal door een tackle van achteren. Żuczek rent richting de bal. Żuczek geeft de bal voor. Huybrechts maakt een snoekduik en kopt de bal. Eikås bokst de bal weg.

30e minuut.
Huybrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Vəlimətov ... Strafschop! Huybrechts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Huybrechts neemt zijn aanloop. Eikås werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
superbrice - Birimbao 1:1

32e minuut.
Żuczek rent richting de bal. Żuczek passt de bal zonder na te denken. Campbell heeft problemen om de bal te vangen. Huybrechts onderschept slim de pass. Huybrechts schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Useglio is nu in balbezit. Useglio geeft de bal voor. Rotzinger probeert de bal aan de voet te houden. Huybrechts is nu in balbezit. Huybrechts schiet op doel. Eikås bokst de bal weg. Campbell heeft problemen om de bal te vangen. Skupiński is nu in balbezit. Skupiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Birimbao 1:2

41e minuut.
Klungelig pakt Abd-al-Jawwad de bal. Useglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Useglio geeft een hoge lob. Skupiński is nu in balbezit. Skupiński geeft een lange en hoge pass. Eikås bokst de bal weg. Huybrechts krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Birimbao 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superbrice 57%, Birimbao 43%.
superbrice - Birimbao 1:3

47e minuut.
Żuczek passt de bal met de wreef. Huybrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Huybrechts heeft problemen om de bal te vangen. Huybrechts draait met de bal, schiet en ... Eikås probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Birimbao 1:4

49e minuut.
Żuczek passt de bal met de wreef. Baccianti speelt de bal door. Taboada met een sublieme pass. Huybrechts is nu in balbezit. Huybrechts draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Żuczek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Skupiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Skupiński heeft problemen om de bal te vangen. Thiên Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupiński begaat een overtreding. Skupiński krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Żuczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczek geeft een lange en hoge pass. Telesca geeft een lange en hoge pass. Huybrechts springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Sal de bal onder controle te krijgen. Eikås bokst de bal weg.

55e minuut.
Taboada met een sublieme pass. Telesca is nu in balbezit. Telesca speelt de bal door. Huybrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Huybrechts schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Huybrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlimətov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Huybrechts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huybrechts neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Eikås probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Birimbao 1:5

73e minuut.
Huybrechts is nu in balbezit. Rotzinger begaat een overtreding. Huybrechts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Codazza met een snel genomen vrije trap. Żuczek geeft een lange en hoge pass. Skupiński krijgt zijn hoofd ertegen. Sal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Eikås met een sublieme pass. Baraschi probeert naar een medespeler te passen. Selvaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Jawwad rent richting de bal. Abd-al-Jawwad draait met de bal, schiet en ... Clarich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Thiên Mạnh onderschept slim de pass. Thiên Mạnh passt de bal zonder na te denken. Abaturov speelt de bal door. Abd-al-Jawwad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Jawwad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superbrice 50%, Birimbao 50%.
superbrice - Birimbao 1:5