Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie C.09
  • Stadion: Filadelfia
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28882
Utah Antoniana F.C.
555-4312 Tactiek compatto alto
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 62.1
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Zanetti speelt de bal door. Isabella is nu in balbezit. Silaghi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Silaghi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Szymczycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahagian verovert de bal door een tackle van achteren. Sahagian passt de bal zonder na te denken. Isabella is nu in balbezit. Isabella haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Antoniana F.C. 1:0

12e minuut.
Sahagian is nu in balbezit. Sahagian geeft de bal voor. Zanetti is nu in balbezit. Kennedy rent richting de bal. Kennedy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Cambiasi met een sublieme pass. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sereno rent richting de bal. Vara onderschept slim de pass. Vara haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Utah - Antoniana F.C. 1:1

36e minuut.
Kane passt de bal in één keer door. Cambiasi speelt de bal door. Vara met een sublieme pass. Amaya rent richting de bal. Amaya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Włodarz geeft een lange en hoge pass. Isabella rent richting de bal. Otépka begaat een overtreding. Otépka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utah 54%, Antoniana F.C. 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Utah - Antoniana F.C. 1:1

46e minuut.
Tănase komt het veld opgelopen. Zadylak komt het veld opgelopen. Sarmiento komt het veld opgelopen. Porras Ruiz komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma met een sublieme pass. Porras Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras Ruiz geeft een lange en hoge pass. Sarmiento springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Ledezma speelt de bal door. Porras Ruiz rent richting de bal. Porras Ruiz passt de bal met de wreef. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento schiet op doel. Beuckert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Parada verovert de bal door een tackle van achteren. Porras Ruiz rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Porras Ruiz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sarmiento krijgt zijn hoofd ertegen. Beuckert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Sereno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sereno met een sublieme pass. Zanetti rent richting de bal. Zanetti draait met de bal, schiet en ... Torrez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Antoniana F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utah 64%, Antoniana F.C. 36%.
Utah - Antoniana F.C. 2:1