Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
5 PIOTTE F.C. Birimbao
karl_A 2012 Tactiek Provabis
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 58.7
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


9e minuut.
Corti is nu in balbezit. Corti geeft een lange en hoge pass. Skupiński heeft problemen om de bal te vangen. Huybrechts is nu in balbezit. Huybrechts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Birimbao 0:1

11e minuut.
Trump rent richting de bal. Kwilecki onderschept slim de pass. Kwilecki geeft een hoge lob. Viguier is nu in balbezit. Viguier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Vitellio de bal. Vitellio geeft de bal voor. Bratu geeft een hoge lob. Jaramillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Clarich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Taboada probeert naar een medespeler te passen. Corti is nu in balbezit. Corti passt de bal zonder na te denken. Skupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Taboada kopt de bal weg. Huybrechts probeert naar een medespeler te passen. Żuczek is nu in balbezit. Żuczek geeft een lange en hoge pass. Huybrechts springt en kopt de bal. Pugh bokst de bal weg.

25e minuut.
Skupiński onderschept slim de pass. Dalea rent richting de bal. Skupiński onderschept slim de pass. Skupiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Birimbao 0:2

34e minuut.
Thornton geeft een hoge lob. Żuczek is nu in balbezit. Salamoński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salamoński krijgt een gele kaart. Żuczek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Corti met een snel genomen vrije trap. Dalea rent richting de bal. Skupiński verovert de bal door een tackle van achteren. Skupiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Pugh probeert naar een medespeler te passen. Trump kopt de bal weg. Piegzik rent richting de bal. Thornton verovert de bal door een tackle van achteren. Thornton haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5 PIOTTE F.C. 43%, Birimbao 57%.
5 PIOTTE F.C. - Birimbao 0:2

46e minuut.
Tutorić komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Salamoński speelt de bal door. Grundza rent richting de bal. Grundza met een sublieme pass. Viguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Viguier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Bratu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grundza bereikt de bal nog maar net als eerste. Grundza geeft een hoge lob. Thornton springt en kopt de bal. Clarich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Birimbao 1:2

60e minuut.
Skupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki onderschept slim de pass. Kwilecki passt de bal zonder na te denken. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kwilecki zal de hoekschop nemen. Piegzik kopt de bal weg. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu geeft de bal voor. Viguier krijgt zijn hoofd ertegen. Clarich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Chişcanu geeft de bal voor. Inworp. Żuczek met de inworp. Corti rent richting de bal. Corti geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - Birimbao 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5 PIOTTE F.C. 45%, Birimbao 55%.
5 PIOTTE F.C. - Birimbao 1:3