Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paletstars vev
rustig Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 38.4
very good Schieten adequate
good Passen average
very good Verdedigen good


1e minuut.
Burzawa speelt de bal door. Anh Quyết met een sublieme pass. Riestra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu onderschept slim de pass. Ioveanu schiet op doel. Solymosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Klusáček passt de bal met de wreef. Mariluan rent richting de bal. Mariluan passt de bal in één keer door. Burzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzawa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Klungelig pakt Meszesán de bal. Santos is nu in balbezit. Santos met een sublieme pass. Klusáček is nu in balbezit. Klusáček haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Anh Quyết is nu in balbezit. Rul onderschept slim de pass. Rul probeert naar een medespeler te passen. Ioveanu is nu in balbezit. Ioveanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - vev 0:1

10e minuut.
Arevalo probeert de bal met de borst te controleren. Klusáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trejo krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Burzawa rent richting de bal. Burzawa passt de bal in één keer door. Santos speelt de bal door. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Morchi is nu in balbezit. Meszesán onderschept slim de pass. Meszesán probeert naar een medespeler te passen. Klusáček rent richting de bal. Klusáček schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Ioveanu kopt de bal weg. Riestra is nu in balbezit. Met opzet legt Macquart zijn tegenspeler op de grond. Macquart krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Santos rent richting de bal. Santos met een sublieme pass. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán haalt uit met een fantastische trap. Cork probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paletstars - vev 1:1

27e minuut.
Kurtul kopt de bal weg. Meszesán probeert de bal aan de voet te houden. Neuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán onderschept slim de pass. Meszesán schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Santos geeft een lange en hoge pass. Morchi is nu in balbezit. Meszesán onderschept slim de pass. Meszesán haalt uit met een fantastische trap. Cork probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - vev 2:1

41e minuut.
Mariluan onderschept slim de pass. Santos is nu in balbezit. Santos passt de bal zonder na te denken. Meszesán rent richting de bal. Meszesán schiet op doel. Cork verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klusáček is nu in balbezit. Klusáček schiet op doel. Cork maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - vev 3:1

42e minuut.
Klungelig pakt Duchewicz de bal. Klusáček verovert de bal door een tackle van achteren. Klusáček speelt de bal door. Meszesán rent richting de bal. Meszesán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rul rent richting de bal. Rul passt de bal met de wreef. Macquart is nu in balbezit. Macquart passt de bal met de wreef. Ioveanu is nu in balbezit. Solymosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paletstars 29%, vev 71%.
Paletstars - vev 3:1

56e minuut.
Cork met een sublieme pass. Anh Quyết geeft de bal voor. Kurtul heeft problemen om de bal te vangen. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mariluan passt de bal in één keer door. Santos is nu in balbezit. Santos probeert naar een medespeler te passen. Meszesán rent richting de bal. Meszesán haalt uit met een fantastische trap. Cork verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Klusáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos rent richting de bal. Klusáček is nu in balbezit. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Neuman heeft problemen om de bal te vangen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos passt de bal in één keer door. Meszesán rent richting de bal. Meszesán haalt uit met een fantastische trap. Paal! Cork kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Mariluan speelt de bal door. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos passt de bal zonder na te denken. Meszesán rent richting de bal. Meszesán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Kaznaferis geeft de bal voor. Kurtul bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček onderschept slim de pass. Klusáček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ponk geeft de bal voor. Burzawa controleert de bal met de borst. Arevalo begaat een overtreding. Burzawa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

82e minuut.
Arevalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček geeft de bal voor. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán schiet op doel. Cork maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - vev 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paletstars 26%, vev 74%.
Paletstars - vev 4:1