Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Usefulones FC Utrecht
trspot1 Tactiek Tactiek 4132.2 S
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 6
51.4 gemiddelde waardering 61.2
solid Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Daar is Doesburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosselaar geeft een lange en hoge pass. Daar is Krtolica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broerse rent richting de bal. Broerse haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Petit geeft een hoge lob. Broerse met een sublieme pass. Bitter is nu in balbezit. Bitter draait met de bal, schiet en ... Pitusi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - FC Utrecht 0:1

16e minuut.
Halika passt de bal zonder na te denken. Daar is Doesburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doesburg passt de bal zonder na te denken. Bitter is nu in balbezit. Bitter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Verhulst rent richting de bal. Petit verovert de bal door een tackle van achteren. Petit geeft een hoge lob. Broerse is nu in balbezit. Broerse draait met de bal, schiet en ... Pitusi bokst de bal weg. Bitter rent richting de bal. Bitter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - FC Utrecht 0:2

19e minuut.
Bouma geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blijdorp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doesburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Doesburg geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bitter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - FC Utrecht 0:3

21e minuut.
Olguín rent richting de bal. Olguín passt de bal met de wreef. Hardeveld rent richting de bal. Bitter verovert de bal door een tackle van achteren. Bitter schiet op doel. Pitusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Bosselaar passt de bal zonder na te denken. Letschert rent richting de bal. Letschert geeft een lange en hoge pass. Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitter schiet op doel. Pitusi bokst de bal weg.

28e minuut.
Petit passt de bal in één keer door. Olguín bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosselaar verovert de bal door een tackle van achteren. Bosselaar geeft een lange en hoge pass. Bitter springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - FC Utrecht 0:4

30e minuut.
Letschert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doesburg rent richting de bal. Doesburg passt de bal zonder na te denken. Blijdorp geeft een lange en hoge pass. Bitter maakt een snoekduik en kopt de bal. Pitusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Verhulst is nu in balbezit. Grobbe verovert de bal door een tackle van achteren. Doesburg speelt de bal door. Broerse is nu in balbezit. Broerse draait met de bal, schiet en ... Pitusi bokst de bal weg.

40e minuut.
Blijdorp kopt de bal weg. Doesburg probeert naar een medespeler te passen. Letschert probeert naar een medespeler te passen. Bitter is nu in balbezit. Bitter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Olguín is nu in balbezit. Olguín geeft een hoge lob. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - FC Utrecht 1:4

44e minuut.
Peijnenburg controleert de bal met de borst. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Peijnenburg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peijnenburg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Usefulones 73%, FC Utrecht 27%.
The Usefulones - FC Utrecht 1:4

56e minuut.
Daar is Bosselaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Widacha rent richting de bal. Bosselaar maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bosselaar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Olguín speelt de bal door. Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Olguín rent richting de bal. Broerse onderschept slim de pass. Broerse draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitter draait met de bal, schiet en ... Pitusi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - FC Utrecht 1:5

72e minuut.
Radaelli geeft een lange en hoge pass. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobbe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grobbe krijgt een gele kaart. Vlahuţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Verhulst neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Motohashi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - FC Utrecht 2:5

73e minuut.
Broerse passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Letschert de bal. Letschert geeft een hoge lob. Daar is Bitter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doesburg onderschept slim de pass. Blijdorp is nu in balbezit. Blijdorp geeft een lange en hoge pass. Bitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Douglas rent richting de bal. Douglas passt de bal in één keer door. Doesburg geeft een lange en hoge pass. Bitter rent richting de bal. Bitter schiet op doel. Pitusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Usefulones 53%, FC Utrecht 47%.
The Usefulones - FC Utrecht 2:5