Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bram`s army Tommie Forever
Bram 1 Tactiek Greet
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 59.4
very good Schieten formidable
very good Passen good
formidable Verdedigen very good


19e minuut.
Bremner geeft een lange en hoge pass. Daar is Petelin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chirca is nu in balbezit. Knysak verovert de bal door een tackle van achteren. Knysak schiet op doel. Bellotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bram`s army - Tommie Forever 0:1

39e minuut.
Babb rent richting de bal. Babb passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gorgos de bal. Gorgos draait met de bal, schiet en ... Smulder probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bram`s army 51%, Tommie Forever 49%.
Bram`s army - Tommie Forever 0:1

50e minuut.
Kontadakis geeft een lange en hoge pass. Bremner kopt de bal weg. Klungelig pakt Chirca de bal. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Keisi verovert de bal door een tackle van achteren. Ivić is nu in balbezit. Ivić met een sublieme pass. Babb rent richting de bal. Babb draait met de bal, schiet en ... Poziemski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Carranza neemt vlug de vrije trap. Petelin controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peleia. Peleia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bram`s army 46%, Tommie Forever 54%.
Bram`s army - Tommie Forever 0:1