Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vev Harzan FC
Normal Tactiek HFC1
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 59.6
adequate Schieten formidable
average Passen outstanding
adequate Verdedigen excellent


1e minuut.
Kobussen passt de bal in één keer door. Sultani rent richting de bal. Sultani passt de bal in één keer door. Paneleiro rent richting de bal. Paneleiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Kurtul verovert de bal door een tackle van achteren. Jordan rent richting de bal. Jordan passt de bal zonder na te denken. Sultani is nu in balbezit. Sultani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Harzan FC 0:1

9e minuut.
Sturing probeert naar een medespeler te passen. Arany speelt de bal door. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro draait met de bal, schiet en ... Cork probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Harzan FC 0:2

11e minuut.
Kobussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobussen geeft een hoge lob. Arany met een sublieme pass. Daar is Sultani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sultani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cork trapt de bal weg van het doel. Mijnans bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnans passt de bal met de wreef. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Macquart rent richting de bal. Rul bereikt de bal nog maar net als eerste. Rul geeft de bal voor. Massini springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Aguilera speelt de bal door. Jordan speelt de bal door. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Paneleiro de bal. Paneleiro draait met de bal, schiet en ... Cork bokst de bal weg.

22e minuut.
Jordan rent richting de bal. Jordan geeft een lange en hoge pass. Morchi probeert de bal met de borst te controleren. Sultani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultani schiet op doel. Cork kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Jordan met een sublieme pass. Paneleiro rent richting de bal. Morchi is nu in balbezit. Paneleiro is nu in balbezit. Paneleiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kurtul de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Harzan FC 0:3

27e minuut.
Bugu rent richting de bal. Kobussen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bugu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anguisaca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Puda kopt de bal weg. van Diermen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Massini bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rul zal de hoekschop nemen. van Diermen speelt de bal door. Mijnans kopt de bal weg. Paneleiro probeert de bal met de borst te controleren. Paneleiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Trejo is nu in balbezit. Arany onderschept slim de pass. Arany passt de bal in één keer door. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Harzan FC 0:4

32e minuut.
Kurtul speelt de bal door. Sturing speelt de bal door. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro haalt uit met een fantastische trap. Cork werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Harzan FC 0:5

34e minuut.
Macquart speelt de bal door. Neuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan speelt de bal door. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Harzan FC 0:6

38e minuut.
Kobussen met een sublieme pass. Mijnans rent richting de bal. Mijnans geeft de bal voor. Daar is Paneleiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paneleiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Harzan FC 0:7

43e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera geeft een hoge lob. Jordan kopt de bal weg. Sultani rent richting de bal. Sultani haalt uit met een fantastische trap. Cork verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kurtul onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Harzan FC 0:8

45e minuut.
Mijnans passt de bal in één keer door. Arany bereikt de bal nog maar net als eerste. Arany passt de bal in één keer door. Paneleiro heeft problemen om de bal te vangen. Paneleiro haalt uit met een fantastische trap. Cork kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jordan zal de hoekschop nemen. Paneleiro springt en kopt de bal. Cork verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vev 69%, Harzan FC 31%.
vev - Harzan FC 0:8

46e minuut.
Kobussen met een sublieme pass. Arany is nu in balbezit. Arany passt de bal zonder na te denken. Sultani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultani haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Harzan FC 0:9

48e minuut.
Trejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arany onderschept slim de pass. Arany probeert naar een medespeler te passen. Sultani rent richting de bal. Sultani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Trejo is nu in balbezit. Arany verovert de bal door een tackle van achteren. Arany met een sublieme pass. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro schiet op doel. Cork bokst de bal weg.

54e minuut.
Sultani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnans rent richting de bal. Kurtul onderschept slim de pass. Sultani rent richting de bal. Sultani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mijnans kopt de bal weg. Paneleiro met een sublieme pass. Sultani controleert de bal met de borst. Sultani haalt uit met een fantastische trap. Cork probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - Harzan FC 0:10

60e minuut.
Arany speelt de bal door. Sultani rent richting de bal. Paneleiro rent richting de bal. Paneleiro haalt uit met een fantastische trap. Morchi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Arany passt de bal met de wreef. Sultani is nu in balbezit. Neuman rent richting de bal. Sultani verovert de bal door een tackle van achteren. Sultani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Kobussen met een snelle inworp. Jordan met een sublieme pass. Sultani is nu in balbezit. Sultani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Aguilera geeft de bal voor. Jordan kopt de bal weg. Mijnans speelt de bal door. Sultani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Arany passt de bal in één keer door. Paneleiro rent richting de bal. Paneleiro speelt de bal door. Sultani is nu in balbezit. Sultani draait met de bal, schiet en ... Cork bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vev 69%, Harzan FC 31%.
vev - Harzan FC 0:10