Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harzan FC vev
HFC1 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
35 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 42
excellent Schieten adequate
outstanding Passen good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Smolarek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macquart speelt de bal door. Massini bereikt de bal nog maar net als eerste. Massini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harzan FC - vev 0:1

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arany neemt de hoekschop. Runturambi is nu in balbezit. Sultani onderschept slim de pass. Sultani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Harzan FC - vev 1:1

5e minuut.
Neuman is nu in balbezit. Neuman geeft een lange en hoge pass. Mijnans kopt de bal weg. Paneleiro rent richting de bal. Paneleiro haalt uit met een fantastische trap. Yoğun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Neuman passt de bal zonder na te denken. Sturing speelt de bal door. Arany speelt de bal door. Daar is Paneleiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paneleiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harzan FC - vev 2:1

15e minuut.
Mijnans passt de bal in één keer door. Sultani rent richting de bal. Neuman begaat een overtreding. Neuman krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Mijnans bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnans passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Paneleiro de bal. Paneleiro draait met de bal, schiet en ... Yoğun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harzan FC - vev 3:1

20e minuut.
Arany passt de bal met de wreef. Paneleiro is nu in balbezit. Paneleiro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kurtul de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Paneleiro kopt de bal weg. Neuman heeft problemen om de bal te vangen. Anguisaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultani onderschept slim de pass. Sultani schiet op doel. Yoğun bokst de bal weg.

24e minuut.
Mijnans is nu in balbezit. Mijnans met een sublieme pass. Arany probeert naar een medespeler te passen. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Paneleiro passt de bal zonder na te denken. Arany met een sublieme pass. Sultani is nu in balbezit. Sultani haalt uit met een fantastische trap. Kurtul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arany neemt de hoekschop. Sultani springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Paneleiro passt de bal in één keer door. Daar is Sultani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anguisaca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sultani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mijnans komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Rul bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Rul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macquart rent richting de bal. Macquart geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kurtul is nu in balbezit. Sultani verovert de bal door een tackle van achteren. Paneleiro rent richting de bal. Paneleiro draait met de bal, schiet en ... Yoğun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sultani heeft problemen om de bal te vangen. Sultani draait met de bal, schiet en ... Yoğun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harzan FC - vev 4:1

38e minuut.
Trejo passt de bal zonder na te denken. Daar is Jordan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jordan speelt de bal door. Sultani heeft problemen om de bal te vangen. Sultani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kobussen verovert de bal door een tackle van achteren. Kobussen geeft een lange en hoge pass. Daar is Runturambi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sultani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultani haalt uit met een fantastische trap. Yoğun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harzan FC 33%, vev 67%.
Harzan FC - vev 4:1

49e minuut.
Arany geeft een lange en hoge pass. Sultani kopt de bal weg. Trejo probeert de bal met de borst te controleren. Mijnans rent richting de bal. Mijnans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Neuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuman geeft de bal voor. Inworp. Jordan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anguisaca verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Paneleiro kopt de bal weg. Mijnans bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnans passt de bal zonder na te denken. Sultani is nu in balbezit. Sultani passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Paneleiro met een sublieme pass. Sultani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neuman. Neuman krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

73e minuut.
Sultani draait met de bal, schiet en ... Runturambi probeert de bal aan de voet te houden. Arany probeert naar een medespeler te passen. Paneleiro is nu in balbezit. Paneleiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Mijnans passt de bal met de wreef. Daar is Sultani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anguisaca is nu in balbezit. Sultani onderschept slim de pass. Sultani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Runturambi met een harde bal richting middenveld. Sturing rent richting de bal. Macquart onderschept slim de pass. Macquart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kobussen onderschept slim de pass. Kobussen geeft een lange en hoge pass. Kurtul rent richting de bal. Paneleiro onderschept slim de pass. Paneleiro draait met de bal, schiet en ... Yoğun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harzan FC 29%, vev 71%.
Harzan FC - vev 4:1