Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paletstars YUNUSLAR FC
rustig Tactiek 3-5-2 BENIM
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 34.5
solid Schieten average
good Passen adequate
solid Verdedigen average


2e minuut.
Xiaowen is nu in balbezit. Xiaowen geeft de bal voor. Cămătaru kopt de bal weg. Şaş geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kaznaferis de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Meszesán kopt de bal weg. Christ bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos onderschept slim de pass. Santos speelt de bal door. Meszesán is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - YUNUSLAR FC 1:0

12e minuut.
Burzawa passt de bal met de wreef. Klusáček rent richting de bal. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček rent richting de bal. Klusáček schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - YUNUSLAR FC 2:0

15e minuut.
Burzawa passt de bal zonder na te denken. Klusáček rent richting de bal. Christ is nu in balbezit. Klusáček onderschept slim de pass. Klusáček geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Santos speelt de bal door. Daar is Meszesán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klusáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček schiet op doel. Bayramlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Burzawa verovert de bal door een tackle van achteren. Klusáček is nu in balbezit. Christ schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Christ krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Klusáček is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anh Quyết zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klusáček kopt de bal weg. Meszesán rent richting de bal. Meszesán schiet op doel. Gürses probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Riestra passt de bal in één keer door. Burzawa speelt de bal door. Santos probeert naar een medespeler te passen. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Christ heeft problemen om de bal te vangen. Burzawa is nu in balbezit. Burzawa schiet op doel. Bayramlı bokst de bal weg.

36e minuut.
Ponk probeert naar een medespeler te passen. Meszesán is nu in balbezit. Montiagut speelt de bal door. Burzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzawa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Meszesán haalt uit met een fantastische trap. Bayramlı speelt de bal door. Montiagut probeert naar een medespeler te passen. Klusáček rent richting de bal. Klusáček schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meszesán rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Burzawa zal de hoekschop nemen. Stępiński kopt de bal weg. Santos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paletstars 42%, YUNUSLAR FC 58%.
Paletstars - YUNUSLAR FC 2:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xiaowen met een snelle inworp. Ponk is nu in balbezit. Ponk geeft een lange en hoge pass. Klusáček krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Santos passt de bal zonder na te denken. Daar is Meszesán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos probeert naar een medespeler te passen. Klusáček rent richting de bal. Klusáček schiet op doel. Bayramlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - YUNUSLAR FC 3:0

64e minuut.
Daar is Stępiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klusáček rent richting de bal. Santos met een sublieme pass. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán schiet op doel. Bayramlı bokst de bal weg. Ponk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponk geeft de bal voor. Klusáček maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - YUNUSLAR FC 4:0

70e minuut.
Klusáček is nu in balbezit. Klusáček passt de bal zonder na te denken. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - YUNUSLAR FC 5:0

82e minuut.
Montiagut met een sublieme pass. Santos rent richting de bal. Santos speelt de bal door. Daar is Klusáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klusáček draait met de bal, schiet en ... Bayramlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - YUNUSLAR FC 6:0

85e minuut.
Olivera heeft problemen om de bal te vangen. Xiaowen verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaowen probeert naar een medespeler te passen. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček rent richting de bal. Klusáček draait met de bal, schiet en ... Bayramlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Stępiński heeft problemen om de bal te vangen. Burzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzawa haalt uit met een fantastische trap. Bayramlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - YUNUSLAR FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paletstars 32%, YUNUSLAR FC 68%.
Paletstars - YUNUSLAR FC 7:0