Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
buddie Bram`s army
defw Tactiek Bram 1
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 57.2
very good Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dijk met een snelle inworp. Kist bereikt de bal nog maar net als eerste. Kist geeft een lange en hoge pass. Thomée springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 36%, Bram`s army 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
buddie - Bram`s army 0:0

53e minuut.
Voorintholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontadakis onderschept slim de pass. Kontadakis met een sublieme pass. Thomée bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomée haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winter met een snelle inworp. Boomsma geeft de bal voor. Thomée rent richting de bal. Thomée haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Ivić rent richting de bal. Ivić passt de bal zonder na te denken. Gorgos is nu in balbezit. Gorgos draait met de bal, schiet en ... Strijbosch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Fey is nu in balbezit. Fey geeft de bal voor. Heerkens rent richting de bal. Gorgos verovert de bal door een tackle van achteren. Gorgos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Voorintholt is nu in balbezit. Chirca onderschept slim de pass. Chirca geeft de bal voor. Babb is nu in balbezit. Babb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - Bram`s army 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 47%, Bram`s army 53%.
buddie - Bram`s army 0:1