Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ropa boys Quickies
scoren Tactiek GERT10
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 56.3
solide Schieten formidabel
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
bin Hussaini is nu in balbezit. Karanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Hussaini raakt geblesseerd tijdens het duel. Darlewski met een snel genomen vrije trap. De Tommasi krijgt zijn hoofd ertegen. Apró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Pernas Tortas is nu in balbezit. Pernas Tortas geeft de bal voor. Mazza rent richting de bal. Mazza draait met de bal, schiet en ... Larsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mazza schiet op doel. Klungelig pakt van de Looi de bal. Orel is nu in balbezit. Orel schiet op doel. Larsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Quickies 0:1

36e minuut.
Kishna rent richting de bal. Mazza verovert de bal door een tackle van achteren. Mazza passt de bal in één keer door. Orel is nu in balbezit. Orel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
van Beek verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hussaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt van Beek zijn tegenspeler op de grond. van Beek krijgt een gele kaart. bin Hussaini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. bin Hussaini kan niet meer verder spelen. Kirsten komt het veld opgelopen. Zoetemelk wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ropa boys 40%, Quickies 60%.
ropa boys - Quickies 0:1

64e minuut.
van de Looi geeft de bal voor. Orel is nu in balbezit. Orel passt de bal in één keer door. Mazza rent richting de bal. Mazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Quickies 0:2

67e minuut.
Breeuwer probeert naar een medespeler te passen. Kishna probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Pernas Tortas zijn tegenspeler op de grond. Pernas Tortas krijgt een gele kaart. Kishna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kishna komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernas Tortas met een sublieme pass. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel draait met de bal, schiet en ... Larsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - Quickies 0:3

75e minuut.
van Beek geeft een lange en hoge pass. van de Looi kopt de bal weg. Pernas Tortas speelt de bal door. Orel rent richting de bal. Orel draait met de bal, schiet en ... Larsson bokst de bal weg. Daar is Wamsteker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wamsteker geeft een lange en hoge pass. De Tommasi speelt de bal door. Mazza rent richting de bal. Mazza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sonderveld heeft problemen om de bal te vangen. Sonderveld geeft een lange en hoge pass. Gleenewinkel met een sublieme pass. Zoetemelk is nu in balbezit. Zoetemelk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ropa boys 47%, Quickies 53%.
ropa boys - Quickies 0:3