Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlas Lions Rood-Wit
4-2-1-3 Tactiek Test123
48% Balbezit 52%
34% Spel op eigen helft 66%
25 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 52.7
formidable Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Nijhuis is nu in balbezit. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijhuis rent richting de bal. Nijhuis draait met de bal, schiet en ... Carpio Pineda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Rood-Wit 1:0

14e minuut.
Regeer rent richting de bal. Noppert verovert de bal door een tackle van achteren. Noppert passt de bal zonder na te denken. Kaban is nu in balbezit. Kaban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Noppert speelt de bal door. Janczar is nu in balbezit. Janczar passt de bal met de wreef. Kaban rent richting de bal. Kaban haalt uit met een fantastische trap. Carpio Pineda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Regeer rent richting de bal. Noppert verovert de bal door een tackle van achteren. Noppert geeft een lange en hoge pass. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Winiarek geeft een lange en hoge pass. Chinţoiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaban de bal. Kaban schiet op doel. Carpio Pineda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Rood-Wit 2:0

33e minuut.
Nijhuis verovert de bal door een tackle van achteren. Nijhuis met een sublieme pass. Janczar rent richting de bal. Janczar draait met de bal, schiet en ... Carpio Pineda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Rood-Wit 3:0

36e minuut.
Inworp. Vlemmings met een snelle inworp. Noppert geeft de bal voor. Nijhuis rent richting de bal. Nijhuis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Valerie rent richting de bal. Kaban onderschept slim de pass. Kaban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Winiarek geeft de bal voor. Janczar rent richting de bal. Vişoianu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vişoianu krijgt een gele kaart. Janczar raakt geblesseerd tijdens het duel. Vişoianu speelt de bal door. Nijhuis wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vişoianu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hauptmeijer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlemmings geeft een hoge lob. Janczar maakt een snoekduik en kopt de bal. Carpio Pineda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Kaban rent richting de bal. Kaban passt de bal zonder na te denken. Janczar is nu in balbezit. Janczar draait met de bal, schiet en ... Durando probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Lions 30%, Rood-Wit 70%.
Atlas Lions - Rood-Wit 3:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hauptmeijer met een snelle inworp. Noppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Noppert geeft de bal voor. Kaban springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Lokaj kopt de bal weg. Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç passt de bal met de wreef. Igarashi is nu in balbezit. Igarashi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Canita bereikt de bal nog maar net als eerste. Canita geeft een lange en hoge pass. Kaban is nu in balbezit. Kaban draait met de bal, schiet en ... Carpio Pineda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Rood-Wit 4:0

74e minuut.
Lokaj passt de bal met de wreef. Twórczyński rent richting de bal. Twórczyński passt de bal met de wreef. Arınç is nu in balbezit. Arınç draait met de bal, schiet en ... Botaro bokst de bal weg.

75e minuut.
Canita geeft de bal voor. Kaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaban passt de bal met de wreef. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Rood-Wit 5:0

77e minuut.
Vişoianu passt de bal met de wreef. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu met een sublieme pass. Nijhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijhuis schiet op doel. Carpio Pineda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Vlemmings is nu in balbezit. Vlemmings geeft een lange en hoge pass. Janczar kopt de bal weg. Kaban rent richting de bal. Kaban draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Janczar geeft een lange en hoge pass. Carpio Pineda bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Noppert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Janczar springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Nijhuis onderschept slim de pass. Nijhuis speelt de bal door. Hauptmeijer speelt de bal door. Noppert geeft een lange en hoge pass. Kaban krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Rood-Wit 6:0

89e minuut.
Noppert passt de bal in één keer door. Hauptmeijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chinţoiu krijgt een gele kaart. Hauptmeijer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vlemmings zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Janczar probeert de bal met de borst te controleren. Durando rent richting de bal. Nijhuis verovert de bal door een tackle van achteren. Nijhuis schiet op doel. Carpio Pineda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Lions 37%, Rood-Wit 63%.
Atlas Lions - Rood-Wit 6:0