Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bloki Dukla FC Humpys
Piter16 Tactiek hs10
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 46.1
very good Schieten good
excellent Passen solid
very good Verdedigen good


4e minuut.
Altıncıoğlu is nu in balbezit. Voinea rent richting de bal. Cavaca begaat een overtreding. Cavaca krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Antonescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Sułowski de bal. Sułowski passt de bal zonder na te denken. Mbodj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj schiet op doel. Riedewald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Ostrožnjak geeft een lange en hoge pass. Altıncıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antonescu kopt de bal weg. Mbodj is nu in balbezit. Mbodj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski met een sublieme pass. Révfi rent richting de bal. Mbodj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj schiet op doel. Riedewald bokst de bal weg.

25e minuut.
Misun heeft problemen om de bal te vangen. Antonescu verovert de bal door een tackle van achteren. Antonescu geeft de bal voor. Mbodj rent richting de bal. Mbodj speelt de bal door. Riedewald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Dyrcz is nu in balbezit. Dyrcz geeft een hoge lob. Giordi rent richting de bal. Mbodj onderschept slim de pass. Mbodj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - FC Humpys 1:0

33e minuut.
Trusiak geeft de bal voor. Cavaca probeert de bal aan de voet te houden. Altıncıoğlu is nu in balbezit. Altıncıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Riedewald werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Voinea is nu in balbezit. Voinea geeft de bal voor. Mbodj rent richting de bal. Mbodj schiet op doel. Riedewald probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
De Genaro passt de bal in één keer door. Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski speelt de bal door. Mbodj is nu in balbezit. Mbodj haalt uit met een fantastische trap. Riedewald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
del Valle probeert de bal met de borst te controleren. Antonescu probeert naar een medespeler te passen. Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski geeft de bal voor. Mbodj maakt een snoekduik en kopt de bal. Riedewald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Voinea met een sublieme pass. Sułowski probeert naar een medespeler te passen. Mbodj is nu in balbezit. Mbodj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bloki Dukla 34%, FC Humpys 66%.
FC Bloki Dukla - FC Humpys 1:0

46e minuut.
Quintana komt het veld opgelopen. Kasowski komt het veld opgelopen. Sagginelli komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Voinea rent richting de bal. Voinea heeft problemen om de bal te vangen. Voinea probeert naar een medespeler te passen. Révfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Révfi schiet op doel. Riedewald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Révfi de bal. Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ostrožnjak speelt de bal door. Waldner is nu in balbezit. Waldner passt de bal met de wreef. Misun rent richting de bal. Misun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Trusiak onderschept slim de pass. Trusiak geeft een hoge lob. Daar is Ostrožnjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altıncıoğlu onderschept slim de pass. Altıncıoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Altıncıoğlu is nu in balbezit. Altıncıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - FC Humpys 2:0

63e minuut.
Dyrcz passt de bal zonder na te denken. Misun rent richting de bal. Cebula begaat een overtreding. Cebula krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Voinea passt de bal zonder na te denken. Quintana probeert naar een medespeler te passen. Révfi is nu in balbezit. Révfi draait met de bal, schiet en ... Riedewald probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - FC Humpys 3:0

70e minuut.
Voinea geeft een lange en hoge pass. Tada controleert de bal met de borst. Kasowski rent richting de bal. Kasowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bloki Dukla - FC Humpys 4:0

74e minuut.
Daar is Voinea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voinea met een sublieme pass. Quintana probeert naar een medespeler te passen. Kasowski is nu in balbezit. Kasowski haalt uit met een fantastische trap. Riedewald bokst de bal weg.

79e minuut.
Voinea onderschept slim de pass. Voinea geeft een hoge lob. Sułowski probeert de bal met de borst te controleren. Misun rent richting de bal. Misun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu geeft een lange en hoge pass. Sułowski kopt de bal weg. Daar is Kasowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski geeft de bal voor. Daar is Giordi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Révfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Révfi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bloki Dukla 40%, FC Humpys 60%.
FC Bloki Dukla - FC Humpys 4:0