Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jako Zuid DOSKO Ameland
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 22
hopeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valk neemt de hoekschop. Koeman is nu in balbezit. Seedorf onderschept slim de pass. Seedorf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jako Zuid - DOSKO Ameland 1:0

11e minuut.
Brood speelt de bal door. Daar is Dijkstra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dijkstra probeert naar een medespeler te passen. Schuurmans is nu in balbezit. Schuurmans schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Brood probeert de bal met de borst te controleren. Seedorf rent richting de bal. Koeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Seedorf verovert de bal door een tackle van achteren. Seedorf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Brood bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwenburgh verovert de bal door een tackle van achteren. Leeuwenburgh geeft een hoge lob. Schuurmans is nu in balbezit. Schuurmans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Brood rent richting de bal. Brood met een sublieme pass. Brobbey is nu in balbezit. Seedorf onderschept slim de pass. Seedorf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Schuurmans schiet op doel. Blinker probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lottin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cairo krijgt zijn hoofd ertegen. Feunekes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Brood speelt de bal door. Seedorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Brobbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Seedorf onderschept slim de pass. Seedorf schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jako Zuid 51%, DOSKO Ameland 49%.
Jako Zuid - DOSKO Ameland 1:0

74e minuut.
Cairo geeft een lange en hoge pass. Schoofs kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Brobbey de bal onder controle te krijgen. Seedorf rent richting de bal. Seedorf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Brood bereikt de bal nog maar net als eerste. Valk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brood is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brood zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blinker geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brobbey de bal. Brood rent richting de bal. Brood schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Badloe probeert naar een medespeler te passen. Valk heeft problemen om de bal te vangen. Valk geeft een hoge lob. Seedorf is nu in balbezit. Seedorf schiet op doel. Sambo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jako Zuid 49%, DOSKO Ameland 51%.
Jako Zuid - DOSKO Ameland 1:0