Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:42
  • Competitiewedstrijd: Tweede Divisie.02
  • Stadion: de kuip
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6722
sc-feyenoord Zudochitakushi
352 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 22
very good Schieten weak
solid Passen poor
average Verdedigen poor


8e minuut.
Daar is Krijgh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krijgh geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. van Amersfoort neemt de hoekschop. Odenthal kopt de bal weg. Vurens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Fossé speelt de bal door. Grumellon is nu in balbezit. Grumellon speelt de bal door. Chinchorro is nu in balbezit. Chinchorro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Pamuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krijgh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pamuła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pamuła neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Vurens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - Zudochitakushi 1:0

20e minuut.
Pamuła onderschept slim de pass. Pamuła passt de bal in één keer door. Chinchorro is nu in balbezit. Chinchorro draait met de bal, schiet en ... Odenthal probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Keskindiş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Odenthal kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hillen de bal onder controle te krijgen. Pamuła rent richting de bal. Pamuła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pamuła passt de bal in één keer door. Fossé rent richting de bal. Fossé passt de bal met de wreef. Chinchorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinchorro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Odenthal met een harde bal richting middenveld. Grumellon bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumellon probeert naar een medespeler te passen. Keskindiş is nu in balbezit. Keskindiş geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hillen speelt de bal door. Kaak is nu in balbezit. Klasnic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klasnic krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Zitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossé is nu in balbezit. Fossé passt de bal met de wreef. Pamuła rent richting de bal. Pamuła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - Zudochitakushi 2:0

34e minuut.
Bakboord verovert de bal door een tackle van achteren. Bakboord probeert naar een medespeler te passen. Fossé probeert naar een medespeler te passen. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła schiet op doel. Vurens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Pamuła haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Krijgh de bal. Pamuła rent richting de bal. Pamuła schiet op doel. Vurens probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - Zudochitakushi 3:0

42e minuut.
Bosschaart rent richting de bal. Fossé verovert de bal door een tackle van achteren. Fossé met een sublieme pass. Daar is Pamuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pamuła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Grumellon probeert naar een medespeler te passen. Chinchorro is nu in balbezit. Chinchorro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Odenthal de bal onder controle te krijgen. Vurens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - Zudochitakushi 4:0

45e minuut.
Fossé met een sublieme pass. Keskindiş is nu in balbezit. Keskindiş speelt de bal door. Pamuła rent richting de bal. Pamuła draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sc-feyenoord 26%, Zudochitakushi 74%.
sc-feyenoord - Zudochitakushi 4:0

51e minuut.
Hillen kopt de bal weg. Fossé rent richting de bal. Fossé passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pamuła de bal. Pamuła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Keskindiş rent richting de bal. Keskindiş geeft een lange en hoge pass. Krijgh probeert de bal met de borst te controleren. Pamuła rent richting de bal. Pamuła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - Zudochitakushi 5:0

55e minuut.
Boschker heeft problemen om de bal te vangen. Chinchorro rent richting de bal. Fossé speelt de bal door. Pamuła rent richting de bal. Pamuła schiet op doel. Vurens bokst de bal weg. Krijgh probeert naar een medespeler te passen. Bakboord heeft problemen om de bal te vangen. Bakboord geeft de bal voor. Klasnic rent richting de bal. Klasnic geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Keskindiş geeft een hoge lob. Krijgh heeft problemen om de bal te vangen. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła schiet op doel. Vurens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - Zudochitakushi 6:0

62e minuut.
Chinchorro passt de bal in één keer door. Keskindiş rent richting de bal. Keskindiş met een sublieme pass. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Grumellon rent richting de bal. Grumellon passt de bal met de wreef. Bakboord heeft problemen om de bal te vangen. Pamuła rent richting de bal. Pamuła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - Zudochitakushi 7:0

67e minuut.
Krijgh geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Amersfoort zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pamuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pamuła geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Grumellon passt de bal in één keer door. Chinchorro rent richting de bal. Chinchorro schiet op doel. Odenthal probeert de bal aan de voet te houden. Vurens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Keskindiş neemt de hoekschop. Chinchorro kopt de bal weg. Pamuła is nu in balbezit. Pamuła haalt uit met een fantastische trap. Vurens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - Zudochitakushi 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sc-feyenoord 23%, Zudochitakushi 77%.
sc-feyenoord - Zudochitakushi 8:0