Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Javaanse Jongens FC Venko
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michels met een snelle inworp. Bakboord geeft een lange en hoge pass. Wooter is nu in balbezit. Wooter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Wooter bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooter geeft een hoge lob. Daar is Michels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Val rent richting de bal. van der Val haalt uit met een fantastische trap. Lucius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Daar is Sigmond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigmond verovert de bal door een tackle van achteren. Hoedemakers is nu in balbezit. Hoedemakers haalt uit met een fantastische trap. Bruggink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Javaanse Jongens 60%, FC Venko 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Javaanse Jongens - FC Venko 0:0

46e minuut.
Bakboord verovert de bal door een tackle van achteren. Bakboord probeert naar een medespeler te passen. Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoedemakers onderschept slim de pass. Hoedemakers schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Boot rent richting de bal. Sigmond verovert de bal door een tackle van achteren. Bakboord bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigmond verovert de bal door een tackle van achteren. Sigmond schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Javaanse Jongens - FC Venko 1:0

53e minuut.
Michels rent richting de bal. Klungelig pakt Michels de bal. Michels passt de bal met de wreef. Gaasbeek rent richting de bal. Gaasbeek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Beekman met de inworp. Spieringhs rent richting de bal. Spieringhs geeft een lange en hoge pass. Hoedemakers bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoedemakers haalt uit met een fantastische trap. Bruggink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Hoedemakers rent richting de bal. Boot rent richting de bal. Hoedemakers onderschept slim de pass. Hoedemakers schiet op doel. Robben probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Spieringhs speelt de bal door. Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pool krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Pool met de inworp. Kraay is nu in balbezit. Kraay speelt de bal door. Hoedemakers rent richting de bal. Hoedemakers schiet op doel. Bruggink bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Javaanse Jongens 51%, FC Venko 49%.
Javaanse Jongens - FC Venko 1:0