Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orion Rivierenbuurt Sappemeer FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Slory met een sublieme pass. Hulshoff controleert de bal met de borst. Hulshoff speelt de bal door. Laseroms is nu in balbezit. Laseroms schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Lubbers rent richting de bal. Lubbers geeft een hoge lob. Schutte rent richting de bal. Schutte geeft een hoge lob. Mommers geeft een lange en hoge pass. Houtkoper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Roest geeft een hoge lob. Hulshoff rent richting de bal. Hulshoff probeert naar een medespeler te passen. Laseroms bereikt de bal nog maar net als eerste. Laseroms draait met de bal, schiet en ... van de Sanden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Stol geeft een hoge lob. Inworp. Mommers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Vermeulen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vermeulen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orion Rivierenbuurt 49%, Sappemeer FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orion Rivierenbuurt - Sappemeer FC 0:0

56e minuut.
Nanninga met een harde bal richting middenveld. Slory kopt de bal weg. Hulshoff probeert naar een medespeler te passen. Houwaart is nu in balbezit. Houwaart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Karsdorp geeft een lange en hoge pass. Laseroms kopt de bal weg. Houwaart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laseroms bereikt de bal nog maar net als eerste. Laseroms draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roest zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slory rent richting de bal. Houwaart verovert de bal door een tackle van achteren. Houwaart schiet op doel. van de Sanden bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
van de Sanden speelt de bal door. van der Pluijm kopt de bal weg. Steiger rent richting de bal. Houwaart bereikt de bal nog maar net als eerste. Houwaart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nanninga met een harde bal richting middenveld. Inworp. Stol met een snelle inworp. Been geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
van der Heijden rent richting de bal. Raatsie onderschept slim de pass. Vermeulen is nu in balbezit. Vermeulen draait met de bal, schiet en ... Houtkoper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orion Rivierenbuurt - Sappemeer FC 1:0

81e minuut.
Laseroms probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Houwaart rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zwart. Zwart krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orion Rivierenbuurt 52%, Sappemeer FC 48%.
Orion Rivierenbuurt - Sappemeer FC 1:0