Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sappemeer FC Victoria Dordrecht
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt van Eijden de bal. Lubbers bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eijden onderschept slim de pass. van Eijden haalt uit met een fantastische trap. Houtkoper probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Eijden rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sappemeer FC - Victoria Dordrecht 0:1

15e minuut.
Keskin geeft de bal voor. Inworp. Been met de inworp. Houwaart bereikt de bal nog maar net als eerste. Houwaart schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Keskin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sappemeer FC - Victoria Dordrecht 1:1

20e minuut.
van Eijden rent richting de bal. van der Pluijm probeert naar een medespeler te passen. Koonings is nu in balbezit. Koonings geeft een hoge lob. van Eijden is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sappemeer FC - Victoria Dordrecht 1:2

37e minuut.
van Eijden is nu in balbezit. van der Pluijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider onderschept slim de pass. van Eijden is nu in balbezit. van Eijden schiet op doel. Houtkoper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Schneider rent richting de bal. van der Pluijm begaat een overtreding. Schneider raakt geblesseerd tijdens het duel. Blankenburg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van Eijden is nu in balbezit. van Eijden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sappemeer FC 62%, Victoria Dordrecht 38%.
Sappemeer FC - Victoria Dordrecht 1:2

48e minuut.
Appel onderschept slim de pass. Appel met een sublieme pass. Greene bereikt de bal nog maar net als eerste. Houwaart rent richting de bal. Houwaart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Wiertz trapt de bal weg van het doel. Verstappen kopt de bal weg. Houwaart heeft problemen om de bal te vangen. Houwaart haalt uit met een fantastische trap. Wiertz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sappemeer FC - Victoria Dordrecht 2:2

53e minuut.
Penders bereikt de bal nog maar net als eerste. Penders geeft de bal voor. van Eijden rent richting de bal. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider schiet op doel. Houtkoper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sappemeer FC - Victoria Dordrecht 2:3

54e minuut.
van Eijden raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bosz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Been geeft een lange en hoge pass. Koonings kopt de bal weg. Daar is van der Heijden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosz rent richting de bal. Bosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sappemeer FC - Victoria Dordrecht 2:4

89e minuut.
Blankenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Blankenburg geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert van der Heijden de bal onder controle te krijgen. Bosz is nu in balbezit. Bosz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sappemeer FC 56%, Victoria Dordrecht 44%.
Sappemeer FC - Victoria Dordrecht 2:4