Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc pilsener Meteora
3-4-3goed Tactiek 442
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
46 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 19
solid Schieten weak
very good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


4e minuut.
van Beukering passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Mattheij de bal onder controle te krijgen. Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters schiet op doel. Letschert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc pilsener - Meteora 1:0

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Havekotte neemt de hoekschop. van Beukering kopt de bal weg. Wolters heeft problemen om de bal te vangen. Wolters schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Titmos is nu in balbezit. Titmos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc pilsener - Meteora 2:0

7e minuut.
Daar is van Beukering, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Beukering passt de bal zonder na te denken. Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos is nu in balbezit. Titmos schiet op doel. Letschert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Doeltrap. Nicoliţă trapt de bal weg van het doel. Titmos kopt de bal weg. Klungelig pakt Wolters de bal. Wolters draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Jonker bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska verovert de bal door een tackle van achteren. Puska probeert naar een medespeler te passen. van Beukering is nu in balbezit. van Beukering speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
fc pilsener - Meteora 3:0

18e minuut.
Puska passt de bal met de wreef. Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters passt de bal zonder na te denken. Titmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc pilsener - Meteora 4:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vanghelie met een snelle inworp. Puska probeert naar een medespeler te passen. van Beukering is nu in balbezit. van Beukering draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zwartkruis rent richting de bal. Zwartkruis geeft een hoge lob. Inworp. Vanghelie met een snelle inworp. van Beukering geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Havekotte speelt de bal door. Gică is nu in balbezit. Gică geeft een hoge lob. Titmos rent richting de bal. Titmos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc pilsener - Meteora 5:0

30e minuut.
Barański met een sublieme pass. van Beukering is nu in balbezit. van Beukering passt de bal met de wreef. Titmos rent richting de bal. Titmos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wolters is nu in balbezit. Wolters haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc pilsener - Meteora 6:0

36e minuut.
Wijnstekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnstekers speelt de bal door. Titmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos draait met de bal, schiet en ... Vlaar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc pilsener - Meteora 7:0

39e minuut.
Letschert trapt de bal weg van het doel. Puska kopt de bal weg. Klungelig pakt Nellestijn de bal. Wolters is nu in balbezit. Wolters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc pilsener - Meteora 8:0

40e minuut.
de Kogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos onderschept slim de pass. Titmos passt de bal met de wreef. Wolters is nu in balbezit. Wolters schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Wijnstekers speelt de bal door. van Beukering is nu in balbezit. van Beukering passt de bal in één keer door. Titmos rent richting de bal. Titmos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc pilsener 30%, Meteora 70%.
fc pilsener - Meteora 8:0

46e minuut.
van Beukering is nu in balbezit. van Beukering speelt de bal door. Titmos is nu in balbezit. Wolters rent richting de bal. Wolters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc pilsener - Meteora 9:0

48e minuut.
Titmos draait met de bal, schiet en ... Letschert speelt de bal door. Puska kopt de bal weg. Daar is Wolters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolters draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Letschert met een harde bal richting middenveld. Wijnstekers kopt de bal weg. Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Havekotte geeft de bal voor. Vlaar probeert naar een medespeler te passen. Mattheij heeft problemen om de bal te vangen. Titmos is nu in balbezit. Titmos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc pilsener - Meteora 10:0

54e minuut.
Mattheij is nu in balbezit. Wolters onderschept slim de pass. Wolters passt de bal in één keer door. Titmos is nu in balbezit. Titmos schiet op doel. Letschert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
van Beukering bereikt de bal nog maar net als eerste. van Beukering passt de bal in één keer door. Wijnstekers is nu in balbezit. Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc pilsener - Meteora 11:0

58e minuut.
Letschert trapt de bal weg. Wijnstekers rent richting de bal. Wijnstekers passt de bal met de wreef. Titmos rent richting de bal. Titmos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc pilsener - Meteora 12:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Havekotte met de inworp. Titmos rent richting de bal. Titmos haalt uit met een fantastische trap. Letschert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc pilsener - Meteora 13:0

63e minuut.
Titmos geeft de bal voor. Wolters kopt de bal weg. Klungelig pakt van Beukering de bal. Wolters is nu in balbezit. Wolters draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Zwartkruis met een snelle inworp. van der Wal rent richting de bal. van der Wal passt de bal met de wreef. de Kogel bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kogel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
van Beukering rent richting de bal. van Beukering probeert naar een medespeler te passen. Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nellestijn de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Titmos geeft een hoge lob. van Beukering is nu in balbezit. van Beukering speelt de bal door. Wijnstekers geeft een hoge lob. Titmos springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc pilsener - Meteora 14:0

70e minuut.
Puska passt de bal met de wreef. Titmos met een sublieme pass. Mattheij bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters onderschept slim de pass. Wolters schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mattheij is nu in balbezit. Mattheij geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vanghelie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Beukering geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
fc pilsener - Meteora 15:0

84e minuut.
van Nelle is nu in balbezit. van Nelle met een sublieme pass. Brobbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Titmos verovert de bal door een tackle van achteren. Titmos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc pilsener 19%, Meteora 81%.
fc pilsener - Meteora 15:0