Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaun the Sheep FC The Swamp FC
Normal Tactiek 532
37% Balbezit 63%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 39.4
poor Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Landzaat is nu in balbezit. Knioła onderschept slim de pass. Knioła speelt de bal door. Jackiewicz is nu in balbezit. Jackiewicz draait met de bal, schiet en ... Bruns probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Di Ricci rent richting de bal. Di Ricci passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jackiewicz de bal. Jackiewicz haalt uit met een fantastische trap. Bruns maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaun the Sheep FC - The Swamp FC 0:1

27e minuut.
Di Ricci speelt de bal door. Fransen rent richting de bal. Jackiewicz onderschept slim de pass. Jackiewicz haalt uit met een fantastische trap. Bruns maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaun the Sheep FC - The Swamp FC 0:2

29e minuut.
Fransen rent richting de bal. Di Ricci verovert de bal door een tackle van achteren. Di Ricci probeert naar een medespeler te passen. Knioła is nu in balbezit. Knioła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaun the Sheep FC - The Swamp FC 0:3

37e minuut.
Vertonghen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vertonghen passt de bal zonder na te denken. Di Ricci geeft een hoge lob. Klungelig pakt Knioła de bal. Knioła schiet op doel. Bruns bokst de bal weg.

42e minuut.
Bachmann rent richting de bal. Bouma bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann onderschept slim de pass. Bachmann passt de bal in één keer door. Furnea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaun the Sheep FC 69%, The Swamp FC 31%.
Shaun the Sheep FC - The Swamp FC 0:3

54e minuut.
Carucci met een sublieme pass. Buurmeester rent richting de bal. Jackiewicz onderschept slim de pass. Di Ricci is nu in balbezit. Di Ricci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Furnea met een sublieme pass. Jackiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Fransen bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ricci onderschept slim de pass. Di Ricci draait met de bal, schiet en ... Bruns kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Landzaat geeft een hoge lob. Inworp. Furnea met de inworp. Di Ricci is nu in balbezit. Di Ricci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Knioła is nu in balbezit. Knioła geeft de bal voor. Klungelig pakt Reker de bal. Jackiewicz is nu in balbezit. Jackiewicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Wisgerhof speelt de bal door. Klungelig pakt Vertonghen de bal. Vertonghen geeft een hoge lob. Jackiewicz rent richting de bal. Jackiewicz schiet op doel. Bruns verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Reker kopt de bal weg. Daar is Carucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carucci speelt de bal door. Di Ricci bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ricci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is van Rooij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Furnea met een snelle inworp. Di Ricci rent richting de bal. Di Ricci geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Bouma rent richting de bal. Schouppe onderschept slim de pass. Schouppe geeft een hoge lob. Jackiewicz rent richting de bal. Jackiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Di Ricci rent richting de bal. Di Ricci passt de bal zonder na te denken. Jackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackiewicz draait met de bal, schiet en ... Bruns maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaun the Sheep FC - The Swamp FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaun the Sheep FC 76%, The Swamp FC 24%.
Shaun the Sheep FC - The Swamp FC 0:4