Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Awesome United Hoot Hoot
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Schuurs rent richting de bal. Remie is nu in balbezit. Schuurs schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schuurs is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

13e minuut.
Giesen is nu in balbezit. Klaiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Happel onderschept slim de pass. Giesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Giesen probeert naar een medespeler te passen. Happel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesink rent richting de bal. Happel onderschept slim de pass. Happel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - Hoot Hoot 0:1

22e minuut.
van Gelderen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gelderen geeft een hoge lob. Giesen kopt de bal weg. Happel bereikt de bal nog maar net als eerste. Happel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Muyters geeft de bal voor. Everse probeert de bal aan de voet te houden. Muyters is nu in balbezit. Muyters draait met de bal, schiet en ... Fer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Awesome United - Hoot Hoot 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Awesome United 58%, Hoot Hoot 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Awesome United - Hoot Hoot 1:1

48e minuut.
Happel bereikt de bal nog maar net als eerste. Happel schiet op doel. Brokmann kopt de bal weg. Happel heeft problemen om de bal te vangen. Happel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Sinkgraven speelt de bal door. van Ham bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ham passt de bal zonder na te denken. Giesen is nu in balbezit. Giesen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Happel onderschept slim de pass. Happel passt de bal in één keer door. Giesen rent richting de bal. Giesen haalt uit met een fantastische trap. de Meersman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Awesome United - Hoot Hoot 1:2

67e minuut.
Remie kopt de bal weg. Inworp. Zonneveld met de inworp. Muyters rent richting de bal. Muyters geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gesink speelt de bal door. Happel rent richting de bal. Happel passt de bal in één keer door. Giesen is nu in balbezit. Giesen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Zonneveld probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brokmann de bal. Happel rent richting de bal. Giesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesen schiet op doel. de Meersman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Awesome United 60%, Hoot Hoot 40%.
Awesome United - Hoot Hoot 1:2