Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nylondelux DFC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
van der Molen is nu in balbezit. van der Molen passt de bal in één keer door. Louwaars is nu in balbezit. Louwaars draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Oosting de bal onder controle te krijgen. Rep bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
van der Molen speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thomée met een snelle inworp. Bruma is nu in balbezit. Bruma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bruma rent richting de bal. Sinteur is nu in balbezit. Bruma rent richting de bal. Sinteur is nu in balbezit. Sinteur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nylondelux - DFC 0:1

44e minuut.
de Kler rent richting de bal. Couton onderschept slim de pass. Louwaars onderschept slim de pass. Louwaars draait met de bal, schiet en ... Rep werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nylondelux - DFC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nylondelux 43%, DFC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nylondelux - DFC 1:1

51e minuut.
van der Moot bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Moot geeft een lange en hoge pass. Sinteur bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinteur schiet op doel. Michel heeft problemen om de bal te vangen. Pinas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
van der Molen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Moot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bruma controleert de bal met de borst. Bruma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
de Kler bereikt de bal nog maar net als eerste. Karsdorp onderschept slim de pass. Karsdorp met een sublieme pass. Sinteur is nu in balbezit. Sinteur draait met de bal, schiet en ... Pinas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
St. Jago met een sublieme pass. van der Moot is nu in balbezit. van der Moot passt de bal met de wreef. Sinteur bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinteur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nylondelux 61%, DFC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nylondelux - DFC 1:1