Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Lions Club Maggie “Q”
Normal Tactiek Attack
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 53.2
weak Schieten excellent
weak Passen solid
weak Verdedigen good


2e minuut.
Klamczyński probeert naar een medespeler te passen. Spee bereikt de bal nog maar net als eerste. Spee geeft de bal voor. Esajas rent richting de bal. Esajas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - Maggie “Q” 0:1

5e minuut.
van den Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster met een sublieme pass. van den Pol probeert naar een medespeler te passen. Kmieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieciak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deveraux met een snelle inworp. Klamczyński met een sublieme pass. Esajas is nu in balbezit. Esajas draait met de bal, schiet en ... Rosado bokst de bal weg. Statu probeert naar een medespeler te passen. Muide rent richting de bal. Muide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - Maggie “Q” 0:2

7e minuut.
Kmieciak speelt de bal door. İsmayılov heeft problemen om de bal te vangen. Esajas verovert de bal door een tackle van achteren. Esajas heeft problemen om de bal te vangen. Esajas schiet op doel. Rosado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Sané is nu in balbezit. Sané geeft een lange en hoge pass. Spee kopt de bal weg. Esajas rent richting de bal. Esajas haalt uit met een fantastische trap. Rosado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - Maggie “Q” 0:3

20e minuut.
Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu probeert naar een medespeler te passen. Esajas is nu in balbezit. Esajas haalt uit met een fantastische trap. van Eijk probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klamczyński geeft een hoge lob. Esajas maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - Maggie “Q” 0:4

26e minuut.
Spee passt de bal zonder na te denken. Statu rent richting de bal. Statu passt de bal met de wreef. Esajas is nu in balbezit. Esajas haalt uit met een fantastische trap. Rosado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muide springt en kopt de bal. Rosado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Doeltrap. van Eijk met een harde bal richting middenveld. Muide kopt de bal weg. Klungelig pakt Esajas de bal. Esajas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is van Eijk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas geeft een lange en hoge pass. Spee rent richting de bal. Spee draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - Maggie “Q” 0:5

30e minuut.
Vriesde kopt de bal weg. Klamczyński speelt de bal door. Daar is van Eijk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esajas is nu in balbezit. Esajas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - Maggie “Q” 0:6

32e minuut.
Brobbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Brobbey geeft een hoge lob. Sané kopt de bal weg. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - Maggie “Q” 0:7

33e minuut.
Daar is İsmayılov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esajas onderschept slim de pass. Brobbey rent richting de bal. Esajas onderschept slim de pass. Esajas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - Maggie “Q” 0:8

41e minuut.
Statu speelt de bal door. Spee heeft problemen om de bal te vangen. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu geeft een lange en hoge pass. Esajas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klamczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spee geeft de bal voor. Esajas krijgt zijn hoofd ertegen. Rosado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - Maggie “Q” 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Lions Club 75%, Maggie “Q” 25%.
Blue Lions Club - Maggie “Q” 0:9

49e minuut.
Klungelig pakt Sané de bal. Sané probeert naar een medespeler te passen. Muide geeft een hoge lob. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu haalt uit met een fantastische trap. Rosado bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - Maggie “Q” 0:10

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deveraux met de inworp. Klamczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamczyński geeft de bal voor. Esajas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kmieciak rent richting de bal. Foster rent richting de bal. Foster geeft een lange en hoge pass. Statu is nu in balbezit. Statu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Spee geeft een lange en hoge pass. van Eijk kopt de bal weg. Statu speelt de bal door. Esajas is nu in balbezit. Esajas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - Maggie “Q” 0:11

58e minuut.
Weber heeft problemen om de bal te vangen. Esajas is nu in balbezit. Esajas passt de bal in één keer door. Statu is nu in balbezit. Statu schiet op doel. Rosado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Muide geeft een hoge lob. Sané kopt de bal weg. Klungelig pakt Esajas de bal. Esajas draait met de bal, schiet en ... Rosado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - Maggie “Q” 0:12

63e minuut.
Sané passt de bal zonder na te denken. Esajas heeft problemen om de bal te vangen. Esajas geeft de bal voor. Statu is nu in balbezit. Statu haalt uit met een fantastische trap. Rosado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Schippers geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klamczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spee bereikt de bal nog maar net als eerste. Spee geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klamczyński is nu in balbezit. Klamczyński geeft een lange en hoge pass. Statu is nu in balbezit. Statu geeft een hoge lob. Esajas heeft problemen om de bal te vangen. Rosado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Esajas is nu in balbezit. Esajas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - Maggie “Q” 0:13

73e minuut.
Statu draait met de bal, schiet en ... Daar is Statu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van den Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamczyński onderschept slim de pass. Klamczyński geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - Maggie “Q” 0:14

80e minuut.
Sané speelt de bal door. Muide is nu in balbezit. Statu rent richting de bal. Statu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - Maggie “Q” 0:15

86e minuut.
Foster kopt de bal weg. Esajas heeft problemen om de bal te vangen. Esajas passt de bal in één keer door. Muide bereikt de bal nog maar net als eerste. Muide draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rosado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Schippers bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamczyński geeft een hoge lob. Esajas is nu in balbezit. Esajas schiet op doel. Rosado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Lions Club - Maggie “Q” 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Lions Club 83%, Maggie “Q” 17%.
Blue Lions Club - Maggie “Q” 0:16