Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lenka Karviná Howedas Sedlec
lenka 1 Tactiek Běhej!
49% Balbezit 51%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58 gemiddelde waardering 65.8
solid Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Kłus geeft een lange en hoge pass. Laskai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardoša rent richting de bal. Mardoša geeft een hoge lob. Jolivet maakt een snoekduik en kopt de bal. Brassey bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mardoša geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jolivet krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Loudal speelt de bal door. Laskai probeert naar een medespeler te passen. Mardoša met een sublieme pass. Jolivet rent richting de bal. Jolivet haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Laskai probeert naar een medespeler te passen. Kuti onderschept slim de pass. Mardoša rent richting de bal. Mardoša geeft een lange en hoge pass. Jolivet springt en kopt de bal. Brassey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Jolivet maakt een snoekduik en kopt de bal. Brassey probeert naar een medespeler te passen. Turchi kopt de bal weg. Klungelig pakt Talian de bal. Talian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Goleśniewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laskai met een snelle inworp. Mardoša geeft een hoge lob. Jolivet krijgt zijn hoofd ertegen. Brassey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mureşan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 73%, Howedas Sedlec 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lenka Karviná - Howedas Sedlec 0:0

52e minuut.
Bellacina onderschept slim de pass. Bellacina passt de bal met de wreef. Mardoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardoša geeft de bal voor. Jolivet springt en kopt de bal. Brassey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Laskai geeft de bal voor. Kuti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jolivet rent richting de bal. Jolivet schiet op doel. Brassey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Howedas Sedlec 0:1

57e minuut.
Talian is nu in balbezit. Dobroň onderschept slim de pass. Dobroň geeft de bal voor. Jolivet rent richting de bal. Jolivet draait met de bal, schiet en ... Brassey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jolivet rent richting de bal. Jolivet haalt uit met een fantastische trap. Brassey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Howedas Sedlec 0:2

62e minuut.
Dobroň met een sublieme pass. Laskai probeert naar een medespeler te passen. Mardoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardoša geeft de bal voor. Jolivet springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Dobroň zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hubchev is nu in balbezit. Hubchev passt de bal in één keer door. Mureşan rent richting de bal. Mureşan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hubchev passt de bal met de wreef. Tobin rent richting de bal. Tobin passt de bal zonder na te denken. Goleśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleśniewski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Narváez rent richting de bal. Mureşan onderschept slim de pass. Mureşan passt de bal met de wreef. Mardoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardoša geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Becali komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Laskai rent richting de bal. Laskai geeft een lange en hoge pass. Daar is Kávai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jolivet rent richting de bal. Jolivet haalt uit met een fantastische trap. Brassey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Inworp. Kuti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobin geeft een hoge lob. Turchi is nu in balbezit. Turchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Laskai onderschept slim de pass. Laskai speelt de bal door. Paskuda met een sublieme pass. Mardoša rent richting de bal. Mardoša geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bellacina geeft een hoge lob. Kávai met een sublieme pass. Klungelig pakt Tobin de bal. Becali is nu in balbezit. Becali draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Brassey bokst de bal weg. Brassey met een sublieme pass. Laskai geeft een hoge lob. Kuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Becali verovert de bal door een tackle van achteren. Becali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 78%, Howedas Sedlec 22%.
Lenka Karviná - Howedas Sedlec 0:2