Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLABZUBOVA 11 FC Baška
433 útok Tactiek baf
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 25
outstanding Schieten poor
formidable Passen good
solid Verdedigen hopeless


2e minuut.
Coelho Rocha kan de bal niet met de borst controleren. Coelho Rocha met een sublieme pass. Klungelig pakt Sosa de bal. Sosa geeft een lange en hoge pass. Todorinski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Sosa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Todorinski de bal. Merényi is nu in balbezit. Merényi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - FC Baška 1:0

6e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Sosa passt de bal zonder na te denken. Merényi rent richting de bal. Merényi schiet op doel. Toney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - FC Baška 2:0

8e minuut.
Ruz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruz geeft een lange en hoge pass. Ciobănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Merényi is nu in balbezit. Merényi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kabachnik rent richting de bal. Todorinski onderschept slim de pass. Todorinski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - FC Baška 3:0

11e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Sosa geeft een lange en hoge pass. Korányi heeft problemen om de bal te vangen. Merényi verovert de bal door een tackle van achteren. Merényi haalt uit met een fantastische trap. Toney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Coelho Rocha kopt de bal weg. Ruz is nu in balbezit. Todorinski is nu in balbezit. Todorinski draait met de bal, schiet en ... Toney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Coelho Rocha passt de bal zonder na te denken. Kabachnik rent richting de bal. Todorinski onderschept slim de pass. Merényi is nu in balbezit. Merényi draait met de bal, schiet en ... Toney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Festeggiato speelt de bal door. Coelho Rocha speelt de bal door. Sosa is nu in balbezit. Sosa geeft een hoge lob. Ruz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sosa passt de bal zonder na te denken. Kabachnik speelt de bal door. Festeggiato geeft een hoge lob. Ruz is nu in balbezit. Ruz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Charro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruz met een sublieme pass. Merényi is nu in balbezit. Merényi haalt uit met een fantastische trap. Kabachnik probeert de bal aan de voet te houden. Toney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Kabachnik de bal onder controle te krijgen. Todorinski is nu in balbezit. Todorinski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - FC Baška 4:0

21e minuut.
Kantartzis speelt de bal door. Libíček heeft problemen om de bal te vangen. Todorinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorinski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - FC Baška 5:0

23e minuut.
Coelho Rocha is nu in balbezit. Coelho Rocha passt de bal zonder na te denken. Sosa is nu in balbezit. Sosa geeft een lange en hoge pass. Ruz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - FC Baška 6:0

25e minuut.
Sosa kopt de bal weg. Daar is Coelho Rocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coelho Rocha probeert naar een medespeler te passen. Todorinski is nu in balbezit. Todorinski draait met de bal, schiet en ... Toney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Raščić geeft de bal voor. Inworp. Festeggiato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coelho Rocha geeft de bal voor. Ruz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Merényi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kabachnik de bal onder controle te krijgen. Raščić rent richting de bal. Ruz onderschept slim de pass. Ruz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Todorinski rent richting de bal. Todorinski passt de bal zonder na te denken. Ruz rent richting de bal. Ruz schiet op doel. Toney maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

40e minuut.
Klungelig pakt Coelho Rocha de bal. Coelho Rocha passt de bal in één keer door. Sosa rent richting de bal. Sosa geeft de bal voor. Merényi kopt de bal weg. Toney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Coelho Rocha passt de bal in één keer door. Sosa rent richting de bal. Sosa geeft een lange en hoge pass. Merényi maakt een snoekduik en kopt de bal. Toney probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Sosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosa speelt de bal door. Merényi heeft problemen om de bal te vangen. Merényi haalt uit met een fantastische trap. Toney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - FC Baška 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLABZUBOVA 11 22%, FC Baška 78%.
KLABZUBOVA 11 - FC Baška 7:0

47e minuut.
Daar is Sosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosa geeft een lange en hoge pass. Ruz kopt de bal weg. Merényi rent richting de bal. Merényi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Coelho Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho Rocha geeft een lange en hoge pass. Merényi kopt de bal weg. Ruz rent richting de bal. Ruz draait met de bal, schiet en ... Toney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Festeggiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Festeggiato geeft de bal voor. Sosa kopt de bal weg. Todorinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorinski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - FC Baška 8:0

54e minuut.
Toney speelt de bal door. Furman kopt de bal weg. Festeggiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Festeggiato geeft een lange en hoge pass. Todorinski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - FC Baška 9:0

63e minuut.
Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa probeert naar een medespeler te passen. Todorinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorinski draait met de bal, schiet en ... Toney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - FC Baška 10:0

65e minuut.
Coelho Rocha geeft een lange en hoge pass. Festeggiato is nu in balbezit. Festeggiato geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Raščić de bal onder controle te krijgen. Merényi is nu in balbezit. Paal! Merényi rent richting de bal. Merényi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - FC Baška 11:0

68e minuut.
Sosa geeft een lange en hoge pass. Todorinski heeft problemen om de bal te vangen. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - FC Baška 12:0

68e minuut.
Ruz passt de bal zonder na te denken. Sosa met een sublieme pass. Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Merényi haalt uit met een fantastische trap. Toney probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - FC Baška 13:0

72e minuut.
Coelho Rocha kopt de bal weg. Festeggiato geeft de bal voor. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz haalt uit met een fantastische trap. Toney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - FC Baška 14:0

73e minuut.
Coelho Rocha passt de bal met de wreef. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa geeft een lange en hoge pass. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz haalt uit met een fantastische trap. Toney bokst de bal weg.

75e minuut.
Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa passt de bal zonder na te denken. Coelho Rocha is nu in balbezit. Sosa rent richting de bal. Sosa geeft een lange en hoge pass. Toney bokst de bal weg. Ruz rent richting de bal. Ruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - FC Baška 15:0

76e minuut.
Sosa rent richting de bal. Sosa geeft een hoge lob. Todorinski heeft problemen om de bal te vangen. Ruz rent richting de bal. Ruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - FC Baška 16:0

82e minuut.
Charro met de inworp. Festeggiato rent richting de bal. Festeggiato passt de bal zonder na te denken. Todorinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorinski draait met de bal, schiet en ... Toney bokst de bal weg.

83e minuut.
Festeggiato geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Łęgosz de bal onder controle te krijgen. Todorinski speelt de bal door. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Toney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Festeggiato heeft problemen om de bal te vangen. Festeggiato geeft de bal voor. Merényi kopt de bal weg. Todorinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorinski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sosa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Newman de bal. Ruz is nu in balbezit. Ruz draait met de bal, schiet en ... Toney maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - FC Baška 17:0

88e minuut.
Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorinski is nu in balbezit. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLABZUBOVA 11 - FC Baška 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLABZUBOVA 11 22%, FC Baška 78%.
KLABZUBOVA 11 - FC Baška 18:0