Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC CannaValley FC ZBROJOVKA Kuřim
Normal Tactiek Kuba 4-3-1-2
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 45.1
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


10e minuut.
Šašlik rent richting de bal. Šašlik geeft een hoge lob. Křemenáč probeert naar een medespeler te passen. Konečník bereikt de bal nog maar net als eerste. Konečník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - FC ZBROJOVKA Kuřim 0:1

13e minuut.
Culínek probeert naar een medespeler te passen. Konečník rent richting de bal. Hucovič rent richting de bal. Konečník rent richting de bal. Konečník draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - FC ZBROJOVKA Kuřim 0:2

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Křemenáč zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pelyněk rent richting de bal. Pelyněk geeft de bal voor. Konečník springt en kopt de bal. Maceček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Dreveňak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Konečník de bal. Hrnčíř is nu in balbezit. Konečník verovert de bal door een tackle van achteren. Konečník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Votrubec bereikt de bal nog maar net als eerste. Křemenáč onderschept slim de pass. Křemenáč probeert naar een medespeler te passen. Konečník rent richting de bal. Konečník haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Maceček met een sublieme pass. Křemenáč is nu in balbezit. Křemenáč passt de bal in één keer door. Konečník is nu in balbezit. Konečník haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - FC ZBROJOVKA Kuřim 0:3

38e minuut.
Horňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Culínek verovert de bal door een tackle van achteren. Culínek geeft een lange en hoge pass. Konečník bereikt de bal nog maar net als eerste. Konečník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Konečník onderschept slim de pass. Konečník passt de bal zonder na te denken. Hucovič is nu in balbezit. Hucovič haalt uit met een fantastische trap. Maceček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - FC ZBROJOVKA Kuřim 0:4

43e minuut.
Dunlop geeft een hoge lob. Inworp. Šašlik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dreveňak rent richting de bal. Dreveňak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC CannaValley 81%, FC ZBROJOVKA Kuřim 19%.
AFC CannaValley - FC ZBROJOVKA Kuřim 0:4

46e minuut.
Plotár komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Klungelig pakt Pečinka de bal. Pelyněk is nu in balbezit. Pelyněk geeft een hoge lob. Plotár rent richting de bal. Plotár draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Pelyněk rent richting de bal. Pelyněk passt de bal met de wreef. Plotár probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plotár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - FC ZBROJOVKA Kuřim 0:5

55e minuut.
Inworp. Limberský komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Maceček trapt de bal weg van het doel. Šašlik rent richting de bal. Šašlik geeft de bal voor. Plotár rent richting de bal. Plotár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - FC ZBROJOVKA Kuřim 0:6

58e minuut.
Konečník verovert de bal door een tackle van achteren. Konečník passt de bal met de wreef. Dunlop is nu in balbezit. Plotár onderschept slim de pass. Plotár draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Hrnčíř de bal. Dreveňak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreveňak haalt uit met een fantastische trap. Konečník bereikt de bal nog maar net als eerste. Konečník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - FC ZBROJOVKA Kuřim 0:7

60e minuut.
Kuchár komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Pelyněk heeft problemen om de bal te vangen. Kuchár speelt de bal door. Šašlik geeft een hoge lob. Konečník is nu in balbezit. Konečník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Křemenáč met een sublieme pass. Plotár speelt de bal door. Konečník bereikt de bal nog maar net als eerste. Konečník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - FC ZBROJOVKA Kuřim 0:8

65e minuut.
Kuchár met een sublieme pass. Klungelig pakt Šašlik de bal. Šašlik speelt de bal door. Plotár heeft problemen om de bal te vangen. Plotár schiet op doel. Maceček bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Queirolo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Drška zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Křemenáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Křemenáč geeft een hoge lob. Plotár krijgt zijn hoofd ertegen. Maceček bokst de bal weg. Paal! Dunlop is nu in balbezit. Dunlop geeft de bal voor. Paal! Inworp. Křemenáč met de inworp. Queirolo is nu in balbezit. Queirolo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Koloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Queirolo zijn tegenspeler op de grond. Koloman raakt geblesseerd tijdens het duel. Tajima komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kuchár is nu in balbezit. Kuchár geeft een lange en hoge pass. Hrnčíř heeft problemen om de bal te vangen. Tajima is nu in balbezit. Tajima haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - FC ZBROJOVKA Kuřim 0:9

84e minuut.
Šašlik kopt de bal weg. Kuchár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchár geeft de bal voor. Plotár probeert de bal aan de voet te houden. Plotár draait met de bal, schiet en ... Maceček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Kuchár bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirolo probeert naar een medespeler te passen. Plotár rent richting de bal. Plotár schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tajima is nu in balbezit. Tajima schiet op doel. Maceček werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Queirolo verovert de bal door een tackle van achteren. Queirolo geeft de bal voor. Dunlop heeft problemen om de bal te vangen. Plotár onderschept slim de pass. Plotár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC CannaValley - FC ZBROJOVKA Kuřim 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC CannaValley 84%, FC ZBROJOVKA Kuřim 16%.
AFC CannaValley - FC ZBROJOVKA Kuřim 0:10