Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 18:39
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: Bennystr Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 7314
Bennystr FK Fox VM
aaa Tactiek Defend
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 23.5
uitstekend Schieten matig
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen zwak


4e minuut.
Macík bereikt de bal nog maar net als eerste. Nařezal verovert de bal door een tackle van achteren. Nařezal met een sublieme pass. Desátý is nu in balbezit. Desátý draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lacko onderschept slim de pass. Lacko probeert naar een medespeler te passen. Vízek is nu in balbezit. Vízek heeft problemen om de bal te vangen. Vízek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bruncvík trapt de bal weg van het doel. Nařezal kopt de bal weg. Daar is Bota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Námořník bereikt de bal nog maar net als eerste. Námořník draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Benák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Suttner geeft een hoge lob. Poredský kopt de bal weg. Námořník is nu in balbezit. Nařezal rent richting de bal. Nařezal draait met de bal, schiet en ... Benák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Sladkovský met een sublieme pass. Daar is Suttner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suttner passt de bal met de wreef. Daar is Desátý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desátý haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bennystr - FK Fox VM 1:0

13e minuut.
Sladkovský met een sublieme pass. Suttner rent richting de bal. Suttner met een sublieme pass. Nařezal rent richting de bal. Nařezal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Chrobák probeert naar een medespeler te passen. Suttner is nu in balbezit. Suttner met een sublieme pass. Námořník is nu in balbezit. Námořník haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Námořník bereikt de bal nog maar net als eerste. Jablůnka onderschept slim de pass. Jablůnka passt de bal zonder na te denken. Nařezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nařezal draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Desátý de bal. Desátý schiet op doel. Lacko heeft problemen om de bal te vangen. Desátý rent richting de bal. Desátý haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Podbezdězský trapt de bal weg van het doel. Nařezal kopt de bal weg. Námořník bereikt de bal nog maar net als eerste. Desátý bereikt de bal nog maar net als eerste. Desátý schiet op doel. Benák bokst de bal weg.

28e minuut.
Nařezal verovert de bal door een tackle van achteren. Snítil probeert naar een medespeler te passen. Sladkovský speelt de bal door. Desátý rent richting de bal. Desátý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bennystr - FK Fox VM 2:0

33e minuut.
Daar is Námořník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Námořník passt de bal in één keer door. Desátý bereikt de bal nog maar net als eerste. Desátý schiet op doel. Na een snelle pass probeert Opelík de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Námořník passt de bal met de wreef. Bota bereikt de bal nog maar net als eerste. Bota geeft de bal voor. Vízek rent richting de bal. Vízek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Vízek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poredský probeert naar een medespeler te passen. Nařezal rent richting de bal. Nařezal schiet op doel. Benák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bennystr - FK Fox VM 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bennystr 23%, FK Fox VM 77%.
Bennystr - FK Fox VM 3:0

53e minuut.
Klungelig pakt Desátý de bal. Nařezal is nu in balbezit. Nařezal passt de bal met de wreef. Námořník is nu in balbezit. Námořník haalt uit met een fantastische trap. Benák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Nařezal is nu in balbezit. Námořník bereikt de bal nog maar net als eerste. Nařezal is nu in balbezit. Námořník is nu in balbezit. Námořník schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bennystr - FK Fox VM 4:0

70e minuut.
Sladkovský passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vašák de bal. Suttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Nařezal is nu in balbezit. Nařezal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Benák trapt de bal weg. Sladkovský kopt de bal weg. Námořník is nu in balbezit. Námořník draait met de bal, schiet en ... Benák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Bruncvík bereikt de bal nog maar net als eerste. Poredský is nu in balbezit. Poredský passt de bal met de wreef. Nařezal is nu in balbezit. Nařezal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Nařezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Námořník is nu in balbezit. Námořník passt de bal in één keer door. Desátý bereikt de bal nog maar net als eerste. Desátý draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Námořník onderschept slim de pass. Námořník geeft de bal voor. Klungelig pakt Lacko de bal. Desátý bereikt de bal nog maar net als eerste. Desátý draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bennystr 32%, FK Fox VM 68%.
Bennystr - FK Fox VM 4:0