Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKBazantnice FC Octopus
mydefend Tactiek 4-4-2
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 16
8 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 61.9
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Grociak passt de bal zonder na te denken. Cəlilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrdina begaat een overtreding. Cəlilov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonić wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Cornelio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelio passt de bal in één keer door. Cəlilov is nu in balbezit. Cəlilov schiet op doel. Ciucean probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - FC Octopus 0:1

15e minuut.
Šifalda kopt de bal weg. Kun heeft problemen om de bal te vangen. Moulík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moulík krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Sulikowski probeert naar een medespeler te passen. Moulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bonić krijgt een gele kaart. Moulík is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sulikowski met een snel genomen vrije trap. Kubica krijgt zijn hoofd ertegen. Nalot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Amilov probeert naar een medespeler te passen. Cəlilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Šifalda begaat een overtreding. Šifalda krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Baranga onderschept slim de pass. Baranga geeft een hoge lob. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos heeft problemen om de bal te vangen. Roos draait met de bal, schiet en ... Ciucean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Šifalda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica rent richting de bal. Šotra onderschept slim de pass. Hrdina onderschept slim de pass. Hrdina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKBazantnice 56%, FC Octopus 44%.
FKBazantnice - FC Octopus 0:1

49e minuut.
Oberheinze kopt de bal weg. Grociak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grociak passt de bal in één keer door. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Bonić kopt de bal weg. Grociak is nu in balbezit. Grociak passt de bal met de wreef. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Baranga passt de bal met de wreef. Grociak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grociak speelt de bal door. Roos rent richting de bal. Roos haalt uit met een fantastische trap. Ciucean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Oberheinze geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grociak met een snelle inworp. Roos rent richting de bal. Roos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Šotra bereikt de bal nog maar net als eerste. Šotra geeft de bal voor. Roos is nu in balbezit. Roos draait met de bal, schiet en ... Ciucean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Oberheinze de bal. Roos rent richting de bal. Sulikowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Roos raakt geblesseerd tijdens het duel. Cəlilov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ciucean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - FC Octopus 0:2

72e minuut.
Cəlilov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Văcăroiu komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bonić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roos rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - FC Octopus 0:3

74e minuut.
Šifalda rent richting de bal. Šifalda probeert naar een medespeler te passen. Moulík rent richting de bal. Moulík draait met de bal, schiet en ... Nalot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Văcăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybicki speelt de bal door. Grociak heeft problemen om de bal te vangen. Grociak geeft een hoge lob. Roos krijgt zijn hoofd ertegen. Ciucean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Cornelio geeft een hoge lob. Roos controleert de bal met de borst. Oberheinze begaat een overtreding. Oberheinze krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Bonić rent richting de bal. Bonić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Văcăroiu de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Amilov neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKBazantnice 55%, FC Octopus 45%.
FKBazantnice - FC Octopus 0:3