Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK MIKY Batelov FC Konečná
-) Tactiek koda
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 65.2
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Myllyrinne heeft problemen om de bal te vangen. Myllyrinne passt de bal zonder na te denken. Orsatti rent richting de bal. Orsatti schiet op doel. De bal raakt de paal.

2e minuut.
Domagała is nu in balbezit. Vucetich onderschept slim de pass. Vucetich speelt de bal door. Griţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Griţ geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Deya bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol verovert de bal door een tackle van achteren. Piipari probeert naar een medespeler te passen. Tomaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - FC Konečná 1:0

8e minuut.
Tomaszczyk passt de bal met de wreef. Mara speelt de bal door. Peraić speelt de bal door. Mertol is nu in balbezit. Mertol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Tomaszczyk passt de bal met de wreef. Deya verovert de bal door een tackle van achteren. Szymczycha geeft de bal voor. Tomaszczyk is nu in balbezit. Tomaszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - FC Konečná 2:0

15e minuut.
Calangiu speelt de bal door. Balboni is nu in balbezit. Balboni geeft een hoge lob. Orsatti springt en kopt de bal. Müürsepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - FC Konečná 2:1

21e minuut.
Syvänoja geeft de bal voor. Domagała kopt de bal weg. Orsatti is nu in balbezit. Was rent richting de bal. Was schiet op doel. Müürsepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Orsatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orsatti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orsatti legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Müürsepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK MIKY Batelov - FC Konečná 2:2

38e minuut.
Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara passt de bal zonder na te denken. Deteşan speelt de bal door. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Myllyrinne rent richting de bal. Deteşan met een sublieme pass. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszczyk is nu in balbezit. Tomaszczyk schiet op doel. Holofčák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peraić geeft een hoge lob. Mertol krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Holofčák is nu in balbezit. Piipari onderschept slim de pass. Piipari geeft een lange en hoge pass. Tomaszczyk rent richting de bal. Tomaszczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - FC Konečná 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MIKY Batelov 39%, FC Konečná 61%.
FK MIKY Batelov - FC Konečná 3:2

46e minuut.
Tříska komt het veld opgelopen. Myszkowski komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Szymczycha speelt de bal door. Deteşan rent richting de bal. Deteşan geeft een hoge lob. Tříska krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - FC Konečná 4:2

56e minuut.
Moldoveanu kopt de bal weg. Balboni rent richting de bal. Balboni passt de bal zonder na te denken. Was bereikt de bal nog maar net als eerste. Was draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Perelli speelt de bal door. Balboni is nu in balbezit. Balboni passt de bal zonder na te denken. Was rent richting de bal. Was geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Griţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Syvänoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Syvänoja geeft de bal voor. Orsatti is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - FC Konečná 4:3

77e minuut.
Szymczycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczycha passt de bal zonder na te denken. Peraić speelt de bal door. Tříska rent richting de bal. Tříska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK MIKY Batelov - FC Konečná 5:3

88e minuut.
Chepilov verovert de bal door een tackle van achteren. Chepilov passt de bal zonder na te denken. Deteşan rent richting de bal. Deteşan probeert naar een medespeler te passen. Mertol is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bəşirli komt het veld opgelopen. Vallet komt het veld opgelopen. Pipinos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK MIKY Batelov 47%, FC Konečná 53%.
FK MIKY Batelov - FC Konečná 5:3