Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Team Hutník Tatran
352 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
31 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 40.5
outstanding Schieten good
excellent Passen good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Bellion bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellion passt de bal met de wreef. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy schiet op doel. Polcar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - Hutník Tatran 1:0

5e minuut.
Syx bereikt de bal nog maar net als eerste. Syx geeft de bal voor. Trzeciak met een sublieme pass. Daar is Leroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leroy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Queixada rent richting de bal. Queixada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - Hutník Tatran 2:0

7e minuut.
Kabátník geeft de bal voor. Albergo heeft problemen om de bal te vangen. Doupovec is nu in balbezit. Leroy rent richting de bal. Leroy draait met de bal, schiet en ... Polcar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Polcar met een sublieme pass. Escalante kopt de bal weg. Queixada heeft problemen om de bal te vangen. Queixada draait met de bal, schiet en ... Polcar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - Hutník Tatran 3:0

10e minuut.
Mănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mănăilă geeft een lange en hoge pass. Leroy is nu in balbezit. Leroy draait met de bal, schiet en ... Polcar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - Hutník Tatran 4:0

11e minuut.
Bellion rent richting de bal. Bellion probeert naar een medespeler te passen. Trzeciak speelt de bal door. Queixada is nu in balbezit. Queixada schiet op doel. Polcar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Kabátník passt de bal in één keer door. Doupovec is nu in balbezit. Doupovec passt de bal zonder na te denken. Gherghe rent richting de bal. Gherghe draait met de bal, schiet en ... Ertemgöz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gherghe is nu in balbezit. Gherghe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Polcar trapt de bal weg van het doel. Levohradský kopt de bal weg. Escalante speelt de bal door. Queixada bereikt de bal nog maar net als eerste. Queixada draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - Hutník Tatran 5:0

22e minuut.
Queixada heeft problemen om de bal te vangen. Queixada probeert naar een medespeler te passen. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy heeft problemen om de bal te vangen. Leroy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak passt de bal zonder na te denken. Queixada bereikt de bal nog maar net als eerste. Queixada haalt uit met een fantastische trap. Polcar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - Hutník Tatran 6:0

26e minuut.
Sabău speelt de bal door. Klungelig pakt Połącarz de bal. Leroy rent richting de bal. Leroy schiet op doel. Polcar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - Hutník Tatran 7:0

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fundakowski neemt de hoekschop. Queixada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Leroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leroy passt de bal met de wreef. Kabátník onderschept slim de pass. Queixada probeert de bal met de borst te controleren. Queixada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Team 32%, Hutník Tatran 68%.
Green Team - Hutník Tatran 7:0

51e minuut.
Klungelig pakt Leroy de bal. Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak passt de bal in één keer door. Leroy is nu in balbezit. Leroy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - Hutník Tatran 8:0

52e minuut.
Daar is Ferda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Doupovec begaat een overtreding. Doupovec krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Leroy kopt de bal weg. Daar is Albergo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albergo passt de bal zonder na te denken. Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - Hutník Tatran 9:0

53e minuut.
Leroy probeert naar een medespeler te passen. Queixada rent richting de bal. Queixada passt de bal zonder na te denken. Leroy rent richting de bal. Leroy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Ferda is nu in balbezit. Mănăilă onderschept slim de pass. Mănăilă met een sublieme pass. Leroy rent richting de bal. Leroy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Leroy met een sublieme pass. Queixada bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak met een sublieme pass. Queixada is nu in balbezit. Queixada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - Hutník Tatran 10:0

62e minuut.
Blombowski onderschept slim de pass. Blombowski speelt de bal door. Mănăilă probeert naar een medespeler te passen. Leroy is nu in balbezit. Leroy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Inworp. Mănăilă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albergo rent richting de bal. Albergo geeft de bal voor. Queixada maakt een snoekduik en kopt de bal. Polcar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Baues rent richting de bal. Albergo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baues is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baues met een snel genomen vrije trap. Gherghe maakt een snoekduik en kopt de bal. Ertemgöz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Syx bereikt de bal nog maar net als eerste. Syx geeft een lange en hoge pass. Blombowski kopt de bal weg. Levohradský bereikt de bal nog maar net als eerste. Levohradský geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Baues met een sublieme pass. Doupovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Albergo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albergo krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Leroy is nu in balbezit. Kabátník bereikt de bal nog maar net als eerste. Albergo verovert de bal door een tackle van achteren. Albergo geeft een lange en hoge pass. Queixada krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

77e minuut.
Queixada geeft een lange en hoge pass. Kabátník heeft problemen om de bal te vangen. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kabátník de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Mănăilă speelt de bal door. Klungelig pakt Leroy de bal. Leroy passt de bal met de wreef. Queixada bereikt de bal nog maar net als eerste. Queixada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Trzeciak met een sublieme pass. Fundakowski speelt de bal door. Kabátník heeft problemen om de bal te vangen. Leroy is nu in balbezit. Leroy draait met de bal, schiet en ... Polcar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Queixada verovert de bal door een tackle van achteren. Queixada speelt de bal door. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team - Hutník Tatran 11:0

89e minuut.
Adabakar met een snelle inworp. Doupovec rent richting de bal. Doupovec geeft een lange en hoge pass. Gherghe is nu in balbezit. Gherghe schiet op doel. Ertemgöz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Team 38%, Hutník Tatran 62%.
Green Team - Hutník Tatran 11:0