Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prague team Arsik-Tampicka
Xaomi Tactiek Beton
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 47.3
excellent Schieten solid
adequate Passen good
adequate Verdedigen very good


6e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Czagala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Belović rent richting de bal. Belović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Ciupitu onderschept slim de pass. Ciupitu probeert naar een medespeler te passen. Miranyan is nu in balbezit. Rosas verovert de bal door een tackle van achteren. Rosas haalt uit met een fantastische trap. Guc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Wewiórski geeft een hoge lob. Inworp. Goujon met een snelle inworp. Caroço is nu in balbezit. Caroço geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Belović heeft problemen om de bal te vangen. Słonina bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović onderschept slim de pass. Belović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Arsik-Tampicka 1:0

33e minuut.
Goujon speelt de bal door. Czagala bereikt de bal nog maar net als eerste. Czagala passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ciupitu de bal. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Caroço met een sublieme pass. Alkış rent richting de bal. Caroço bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović rent richting de bal. Belović draait met de bal, schiet en ... Pinto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emin Kaptan met een snelle inworp. Peragón Lacalle is nu in balbezit. Peragón Lacalle geeft de bal voor. Henderson maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prague team 44%, Arsik-Tampicka 56%.
Prague team - Arsik-Tampicka 1:0

52e minuut.
Henderson met de inworp. Peragón Lacalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Peragón Lacalle geeft een hoge lob. Rosas springt en kopt de bal. Guc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prague team - Arsik-Tampicka 1:1

58e minuut.
Doeltrap. Pinto met een harde bal richting middenveld. Henderson kopt de bal weg. Rosas is nu in balbezit. Rosas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Chiacu geeft de bal voor. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović passt de bal met de wreef. Alkış rent richting de bal. Alkış draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Arsik-Tampicka 2:1

63e minuut.
Peragón Lacalle geeft een hoge lob. Czagala kopt de bal weg. Wewiórski probeert de bal aan de voet te houden. Belović is nu in balbezit. Belović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopertowski komt het veld opgelopen. Pantarolo komt het veld opgelopen. Orvos komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belović raakt geblesseerd tijdens het duel. Caroço zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Belović bereikt de bal nog maar net als eerste. Belović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prague team - Arsik-Tampicka 3:1

83e minuut.
Goujon speelt de bal door. Caroço is nu in balbezit. Caroço met een sublieme pass. Alkış is nu in balbezit. Alkış haalt uit met een fantastische trap. Pinto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Kopertowski passt de bal met de wreef. Rosas is nu in balbezit. Miranyan rent richting de bal. Rosas onderschept slim de pass. Rosas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Bechstädt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prague team 49%, Arsik-Tampicka 51%.
Prague team - Arsik-Tampicka 3:1