Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:42
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: Anfield Road
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 20645
1892 Liverpool FC CAFC Půlpánov
RED Power Tactiek 555
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
57.6 gemiddelde waardering 50.8
zeer goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


9e minuut.
Seitzer is nu in balbezit. Ensink bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranda onderschept slim de pass. Koranda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Bimalbirua is nu in balbezit. Bimalbirua geeft de bal voor. Šroub heeft problemen om de bal te vangen. Medvedev rent richting de bal. Medvedev draait met de bal, schiet en ... Kulík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - CAFC Půlpánov 1:0

26e minuut.
Rivarola controleert de bal met de borst. Wlazło bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrelis maakt een afschuwelijke overtreding. Petrelis krijgt een gele kaart. Wlazło raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wlazło kan niet meer verder spelen. Aabjørn komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Klungelig pakt Koranda de bal. Ensink verovert de bal door een tackle van achteren. Ensink passt de bal zonder na te denken. Božović bereikt de bal nog maar net als eerste. Božović schiet op doel. Yengeç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Klungelig pakt Božović de bal. Bonastre rent richting de bal. Gottvald onderschept slim de pass. Božović rent richting de bal. Božović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1892 Liverpool FC 60%, CAFC Půlpánov 40%.
1892 Liverpool FC - CAFC Půlpánov 1:0

51e minuut.
Passadore onderschept slim de pass. Passadore geeft een lange en hoge pass. Aabjørn heeft problemen om de bal te vangen. Medvedev rent richting de bal. Medvedev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kulík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seitzer krijgt zijn hoofd ertegen. Kulík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Seitzer is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - CAFC Půlpánov 2:0

59e minuut.
Dobrinoiu speelt de bal door. Bimalbirua rent richting de bal. Bimalbirua passt de bal met de wreef. Świerniak is nu in balbezit. Świerniak schiet op doel. Kulík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - CAFC Půlpánov 3:0

63e minuut.
Aabjørn probeert de bal aan de voet te houden. Medvedev is nu in balbezit. Medvedev passt de bal met de wreef. Koranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bonastre is nu in balbezit. Bonastre geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Arago de bal onder controle te krijgen. Koranda is nu in balbezit. Koranda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rivarola is nu in balbezit. Aabjørn probeert naar een medespeler te passen. Elvira rent richting de bal. Elvira schiet op doel. Yengeç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1892 Liverpool FC - CAFC Půlpánov 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1892 Liverpool FC 53%, CAFC Půlpánov 47%.
1892 Liverpool FC - CAFC Půlpánov 3:1