Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:44
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: JÖTUNHÖLL
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 19761
FC Blue Warriors FC Kanalpucky 69
blue2b Tactiek Bobo1
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 49
average Schieten excellent
good Passen good
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Strhal passt de bal met de wreef. Bouček rent richting de bal. Lenk verovert de bal door een tackle van achteren. Lenk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blue Warriors - FC Kanalpucky 69 1:0

5e minuut.
Zemín verovert de bal door een tackle van achteren. Zemín passt de bal met de wreef. Tchuř speelt de bal door. Štorkán rent richting de bal. Štorkán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mujagič passt de bal met de wreef. Šosák met een sublieme pass. Tchuř met een sublieme pass. Štorkán bereikt de bal nog maar net als eerste. Štorkán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zemín rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cichra geeft een lange en hoge pass. Nimni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř begaat een overtreding. Tchuř krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Inworp. Nelson met de inworp. Strhal speelt de bal door. Kubík is nu in balbezit. Kubík draait met de bal, schiet en ... Houštecký verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Nimni verovert de bal door een tackle van achteren. Štorkán onderschept slim de pass. Štorkán probeert naar een medespeler te passen. Zemín bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemín schiet op doel. Roşca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Šosák bereikt de bal nog maar net als eerste. Šosák probeert naar een medespeler te passen. Zemín is nu in balbezit. Zemín schiet op doel. Roşca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Blue Warriors - FC Kanalpucky 69 1:1

42e minuut.
Drenko rent richting de bal. Drenko passt de bal met de wreef. Nimni heeft problemen om de bal te vangen. Štorkán rent richting de bal. Štorkán haalt uit met een fantastische trap. Roşca bokst de bal weg. Zemín rent richting de bal. Zemín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blue Warriors - FC Kanalpucky 69 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blue Warriors 57%, FC Kanalpucky 69 43%.
FC Blue Warriors - FC Kanalpucky 69 1:2

52e minuut.
Hofman geeft een lange en hoge pass. Šotola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubík verovert de bal door een tackle van achteren. Timko bereikt de bal nog maar net als eerste. Timko haalt uit met een fantastische trap. Houštecký kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kubík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Blue Warriors - FC Kanalpucky 69 2:2

55e minuut.
Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř probeert naar een medespeler te passen. Šosák met een sublieme pass. Zemín is nu in balbezit. Zemín draait met de bal, schiet en ... Roşca bokst de bal weg.

61e minuut.
Nimni geeft een hoge lob. Lenk rent richting de bal. Bouček maakt een afschuwelijke overtreding. Bouček krijgt een gele kaart.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maebe met de inworp. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk haalt uit met een fantastische trap. Houštecký werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blue Warriors - FC Kanalpucky 69 3:2

73e minuut.
Daar is Nimni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nevanperä is nu in balbezit. Nevanperä geeft een hoge lob. Kubík is nu in balbezit. Kubík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šotola met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Závodský de bal onder controle te krijgen. Timko is nu in balbezit. Timko passt de bal met de wreef. Kubík is nu in balbezit. Houštecký probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Tchuř met de inworp. Šosák speelt de bal door. Daar is Zemín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zemín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Blue Warriors - FC Kanalpucky 69 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blue Warriors 36%, FC Kanalpucky 69 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Blue Warriors - FC Kanalpucky 69 3:3