Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T I G E R P O W E R Gaulixum
15°° Tactiek 4-2-2-FL-1
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
14 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.4 gemiddelde waardering 67.1
outstanding Schieten outstanding
solid Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Helmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer passt de bal met de wreef. Wohlfarth rent richting de bal. Wohlfarth geeft de bal voor. Caranicolov krijgt zijn hoofd ertegen. Avramis bokst de bal weg.

6e minuut.
Magnin geeft de bal voor. Inworp. Wohlfarth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helmer rent richting de bal. Helmer geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Gdeszyński onderschept slim de pass. Gdeszyński geeft een hoge lob. Wohlfarth is nu in balbezit. Wohlfarth geeft een lange en hoge pass. Caranicolov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitner passt de bal in één keer door. Wohlfarth is nu in balbezit. Wohlfarth geeft een hoge lob. Caranicolov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T I G E R P O W E R - Gaulixum 0:1

13e minuut.
Barrios controleert de bal met de borst. Gdeszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios onderschept slim de pass. Barrios schiet op doel. Dorobanţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
T I G E R P O W E R - Gaulixum 1:1

21e minuut.
Leitner met de inworp. Faltinath is nu in balbezit. Faltinath geeft de bal voor. Caranicolov springt en kopt de bal. Avramis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T I G E R P O W E R - Gaulixum 1:2

23e minuut.
Ilhan speelt de bal door. Faltinath rent richting de bal. Faltinath passt de bal in één keer door. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ilhan met een sublieme pass. Tavazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Philippe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Tavazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
T I G E R P O W E R - Gaulixum 2:2

25e minuut.
Wohlfarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Wohlfarth geeft een lange en hoge pass. Broch heeft problemen om de bal te vangen. Caranicolov rent richting de bal. Caranicolov schiet op doel. Avramis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Wohlfarth kopt de bal weg. Broch heeft problemen om de bal te vangen. Caranicolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap. Magnin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T I G E R P O W E R 62%, Gaulixum 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
T I G E R P O W E R - Gaulixum 2:2

47e minuut.
Jędrzejewski geeft een lange en hoge pass. Tavazzi is nu in balbezit. Schitelea begaat een overtreding. Tavazzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Jędrzejewski komt bij de bal en schiet. Dorobanţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Ilhan rent richting de bal. Huysegems onderschept slim de pass. Huysegems passt de bal in één keer door. Tavazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavazzi haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T I G E R P O W E R - Gaulixum 3:2

51e minuut.
Daar is Wohlfarth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wohlfarth passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tavazzi de bal. Barrios rent richting de bal. Barrios draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu bokst de bal weg.

58e minuut.
Philippe onderschept slim de pass. Broch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Philippe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Philippe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nicoliţă verovert de bal door een tackle van achteren. Wohlfarth rent richting de bal. Wohlfarth geeft een lange en hoge pass. Caranicolov springt en kopt de bal. Avramis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Ilhan heeft problemen om de bal te vangen. Huysegems onderschept slim de pass. Huysegems geeft een lange en hoge pass. Barrios is nu in balbezit. Barrios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Wohlfarth geeft een lange en hoge pass. Wilmes kopt de bal weg. Jędrzejewski geeft een lange en hoge pass. Barrios is nu in balbezit. Barrios haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Schitelea met een sublieme pass. Klungelig pakt Broch de bal. Broch geeft de bal voor. Tavazzi rent richting de bal. Tavazzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Huysegems is nu in balbezit. Ilhan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huysegems is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jędrzejewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tavazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T I G E R P O W E R - Gaulixum 4:2

76e minuut.
Ilhan speelt de bal door. Wohlfarth rent richting de bal. Wohlfarth met een sublieme pass. Caranicolov is nu in balbezit. Caranicolov haalt uit met een fantastische trap. Avramis bokst de bal weg. Daar is Nicoliţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wohlfarth geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Caranicolov maakt een snoekduik en kopt de bal. Avramis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Inworp. Huysegems met de inworp. Tavazzi is nu in balbezit. Tavazzi haalt uit met een fantastische trap. Tấn Thành probeert de bal aan de voet te houden. Dorobanţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Leitner probeert de bal met de borst te controleren. Leitner geeft de bal voor. Wohlfarth is nu in balbezit. Wohlfarth geeft een hoge lob. Caranicolov springt en kopt de bal. Avramis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T I G E R P O W E R 51%, Gaulixum 49%.
T I G E R P O W E R - Gaulixum 4:2