Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hansa Eschwege SV Lipsia 93 Eutritzsch
Ausdef Tactiek 4 5 1 V Hoch
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
12 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
68.6 gemiddelde waardering 66.1
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Inworp. Matoul met de inworp. Bänsch rent richting de bal. Bänsch haalt uit met een fantastische trap. Areyan probeert de bal aan de voet te houden. Czapiewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Junco rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Matoul geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Junco springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Lorbek speelt de bal door. Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki heeft problemen om de bal te vangen. Grzędzicki haalt uit met een fantastische trap. Hackländer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Bodăian geeft de bal voor. Bosshammer onderschept slim de pass. Przystupa geeft een lange en hoge pass. Grzędzicki springt en kopt de bal. Paal!

7e minuut.
B. Tóth verovert de bal door een tackle van achteren. B. Tóth speelt de bal door. Tobin met een sublieme pass. Matoul rent richting de bal. Matoul haalt uit met een fantastische trap. Czapiewski bokst de bal weg. Junco rent richting de bal. Junco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:1

11e minuut.
Matoul speelt de bal door. Klungelig pakt Junco de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Čavkušić zal de hoekschop nemen. Junco maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Durinck speelt de bal door. Luciak is nu in balbezit. Luciak met een sublieme pass. Junco rent richting de bal. Junco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bänsch passt de bal met de wreef. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco met een sublieme pass. Čavkušić is nu in balbezit. Čavkušić schiet op doel. Czapiewski bokst de bal weg. Junco controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Areyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matoul geeft een hoge lob. Cupiał probeert de bal aan de voet te houden. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap. Czapiewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Matoul is nu in balbezit. Vabušek onderschept slim de pass. Junco is nu in balbezit. Junco haalt uit met een fantastische trap. Czapiewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:2

35e minuut.
Bodăian is nu in balbezit. Kroschinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Kroschinsky geeft de bal voor. Junco rent richting de bal. Junco haalt uit met een fantastische trap. Czapiewski bokst de bal weg.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Areyan de bal onder controle te krijgen. Luciak speelt de bal door. Bosshammer speelt de bal door. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić draait met de bal, schiet en ... Czapiewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Lorbek probeert naar een medespeler te passen. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin geeft de bal voor. Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki schiet op doel. Hackländer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Luciak geeft de bal voor. Przystupa kopt de bal weg. Daar is Durinck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzędzicki is nu in balbezit. Grzędzicki draait met de bal, schiet en ... Hackländer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hansa Eschwege 67%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 33%.
FC Hansa Eschwege - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:2

49e minuut.
Areyan passt de bal in één keer door. Lorbek rent richting de bal. Lorbek passt de bal zonder na te denken. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Luciak geeft een hoge lob. Matoul kopt de bal weg. Klungelig pakt Meretei de bal. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić probeert naar een medespeler te passen. Junco is nu in balbezit. Junco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:3

66e minuut.
Klungelig pakt Kroschinsky de bal. Bodăian bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Luciak zijn tegenspeler op de grond. Luciak krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tomru komt het veld opgelopen. Engländer komt het veld opgelopen. Stranzl komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bosshammer verovert de bal door een tackle van achteren. Bosshammer met een sublieme pass. B. Tóth rent richting de bal. Tomru verovert de bal door een tackle van achteren. Tomru haalt uit met een fantastische trap. Czapiewski bokst de bal weg. Junco is nu in balbezit. Junco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Bänsch passt de bal zonder na te denken. Daar is Bosshammer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosshammer met een sublieme pass. Tomru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bosshammer geeft de bal voor. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. B. Tóth begaat een overtreding. Junco wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

83e minuut.
Areyan rent richting de bal. Areyan passt de bal met de wreef. Luciak is nu in balbezit. Bodăian verovert de bal door een tackle van achteren. Bodăian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Areyan met een sublieme pass. Bodăian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodăian passt de bal in één keer door. Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki schiet op doel. Stranzl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bänsch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Durinck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durinck geeft een lange en hoge pass. Tomru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hansa Eschwege 55%, SV Lipsia 93 Eutritzsch 45%.
FC Hansa Eschwege - SV Lipsia 93 Eutritzsch 0:3