Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dirty Harry FC Mucki Dunn
attacke Tactiek 523_2024
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
66.4 gemiddelde waardering 64.1
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Francis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tender zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lorusso rent richting de bal. Lorusso geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Blaukopp maakt een snoekduik en kopt de bal. Strozniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Agasso passt de bal in één keer door. Kosiorek rent richting de bal. Kosiorek passt de bal zonder na te denken. Brandal rent richting de bal. Brandal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Strozniak trapt de bal weg van het doel. Daar is Brandal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irace rent richting de bal. Brandal onderschept slim de pass. Brandal haalt uit met een fantastische trap. Zonker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Papendick is nu in balbezit. Papendick passt de bal met de wreef. Blaukopp rent richting de bal. Blaukopp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kühn onderschept slim de pass. Kühn passt de bal in één keer door. Lorusso met een sublieme pass. Papendick bereikt de bal nog maar net als eerste. Papendick geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Inworp. Tender met een snelle inworp. Lorusso speelt de bal door. Papendick bereikt de bal nog maar net als eerste. Papendick draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Papendick rent richting de bal. Papendick passt de bal zonder na te denken. Pintar rent richting de bal. Blaukopp verovert de bal door een tackle van achteren. Blaukopp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Miraut heeft problemen om de bal te vangen. Kühn rent richting de bal. Miraut verovert de bal door een tackle van achteren. Miraut schiet op doel. Zonker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - FC Mucki Dunn 1:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Görg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brandal rent richting de bal. Brandal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Irace de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Agasso neemt de hoekschop. Miraut rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Harry 49%, FC Mucki Dunn 51%.
Dirty Harry - FC Mucki Dunn 1:0

53e minuut.
Raugust is nu in balbezit. Raugust passt de bal in één keer door. Blaukopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaukopp haalt uit met een fantastische trap. Strozniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dirty Harry - FC Mucki Dunn 1:1

54e minuut.
Strozniak geeft de bal voor. Inworp. Tender met een snelle inworp. Lorusso geeft een lange en hoge pass. Blaukopp krijgt zijn hoofd ertegen. Strozniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Papendick is nu in balbezit. Blaukopp rent richting de bal. Papendick rent richting de bal. Blaukopp rent richting de bal. Blaukopp draait met de bal, schiet en ... Strozniak bokst de bal weg. Natsch onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lorusso geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Raugust kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Irace geeft de bal voor. Papendick bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Francis. Francis krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Agasso passt de bal zonder na te denken. Kosiorek is nu in balbezit. Kosiorek passt de bal met de wreef. Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Miraut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - FC Mucki Dunn 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Harry 55%, FC Mucki Dunn 45%.
Dirty Harry - FC Mucki Dunn 2:1