Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VfL Aufwind 06 Pankow Graffzoch von Dreyey
4-4-2.d Tactiek viersichperfekt
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
70.8 gemiddelde waardering 65
formidable Schieten outstanding
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


8e minuut.
Kies geeft een lange en hoge pass. Gripinskis rent richting de bal. Cominotto onderschept slim de pass. Cominotto schiet op doel. Kosiorowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Graffzoch von Dreyey 1:0

10e minuut.
Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis geeft een lange en hoge pass. Cominotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominotto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kerényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerényi speelt de bal door. Dumitrache rent richting de bal. Dumitrache haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VfL Aufwind 06 Pankow - Graffzoch von Dreyey 1:1

23e minuut.
Daar is Bachini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrebenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrebenciuc passt de bal met de wreef. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache draait met de bal, schiet en ... Dahlke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Lo Poronga passt de bal in één keer door. Bachini rent richting de bal. Bachini probeert naar een medespeler te passen. Lo Poronga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Poronga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Niemczycki passt de bal zonder na te denken. Pacheco met een sublieme pass. Dumitrache is nu in balbezit. Dumitrache draait met de bal, schiet en ... Dahlke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Graffzoch von Dreyey 1:2

35e minuut.
Gripinskis geeft de bal voor. Lingard geeft een lange en hoge pass. Cominotto heeft problemen om de bal te vangen. Cominotto draait met de bal, schiet en ... Kosiorowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VfL Aufwind 06 Pankow - Graffzoch von Dreyey 2:2

36e minuut.
Dumitrache is nu in balbezit. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco passt de bal in één keer door. Dumitrache is nu in balbezit. Dumitrache haalt uit met een fantastische trap. Dahlke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Pacheco passt de bal zonder na te denken. Kerényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerényi passt de bal in één keer door. Dumitrache is nu in balbezit. Dumitrache haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lo Poronga passt de bal in één keer door. Lingard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingard geeft de bal voor. Cominotto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Graffzoch von Dreyey 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Aufwind 06 Pankow 43%, Graffzoch von Dreyey 57%.
VfL Aufwind 06 Pankow - Graffzoch von Dreyey 3:2

48e minuut.
Kerényi is nu in balbezit. Kerényi probeert naar een medespeler te passen. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache draait met de bal, schiet en ... Dahlke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Dumitrache is nu in balbezit. Niemczycki rent richting de bal. Niemczycki passt de bal zonder na te denken. Kerényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerényi draait met de bal, schiet en ... Dahlke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Lo Poronga passt de bal in één keer door. Lingard rent richting de bal. Lingard passt de bal met de wreef. Cominotto rent richting de bal. Cominotto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Lingard is nu in balbezit. Lingard passt de bal zonder na te denken. Bachini met een sublieme pass. Namazlı rent richting de bal. Namazlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Bachini rent richting de bal. Bachini passt de bal zonder na te denken. Lo Poronga speelt de bal door. Lingard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingard geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kosiorowski niet meer kan verder spelen. Ženauskas komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachini geeft de bal voor. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı onderschept slim de pass. Namazlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Aufwind 06 Pankow - Graffzoch von Dreyey 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Aufwind 06 Pankow 38%, Graffzoch von Dreyey 62%.
VfL Aufwind 06 Pankow - Graffzoch von Dreyey 4:2