Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:45
  • Competitiewedstrijd: 2.Bundesliga.03
  • Stadion: Pyrolysator
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 25070
Deportivo Destille 06 Celtic Marillion
1.5_532 Tactiek Raute
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
69.3 gemiddelde waardering 63.8
uitmuntend Schieten zeer goed
uitmuntend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Hanot geeft de bal voor. Rico Soto kopt de bal weg. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ... Cruikshank werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Destille 06 - Celtic Marillion 1:0

15e minuut.
Inworp. Eyyubov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gacek geeft de bal voor. Daar is Morles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda krijgt zijn hoofd ertegen. Cruikshank kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kalenyan passt de bal zonder na te denken. Scuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuta geeft een hoge lob. Ferdιnand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdιnand geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Scuta is nu in balbezit. Scuta passt de bal zonder na te denken. Kalenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan geeft de bal voor. Del Sole maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Bolebruch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gacek rent richting de bal. Gacek passt de bal zonder na te denken. Eyyubov geeft een hoge lob. Rico Soto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Destille 06 39%, Celtic Marillion 61%.
Deportivo Destille 06 - Celtic Marillion 1:0

48e minuut.
Del Sole bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Sole passt de bal zonder na te denken. Ferdιnand rent richting de bal. Ferdιnand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Destille 06 - Celtic Marillion 1:1

49e minuut.
bin Hassan onderschept slim de pass. Eyyubov met een sublieme pass. Gacek probeert de bal aan de voet te houden. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto geeft de bal voor. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap. O`Reilly probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Olavesen onderschept slim de pass. Gacek probeert naar een medespeler te passen. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Cruikshank maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Destille 06 - Celtic Marillion 2:1

80e minuut.
O`Reilly passt de bal zonder na te denken. Kalenyan is nu in balbezit. Heyne verovert de bal door een tackle van achteren. Heyne geeft de bal voor. Pineda is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Inworp. Bolebruch met een snelle inworp. Gacek is nu in balbezit. Gacek geeft een lange en hoge pass. Rico Soto krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bolebruch zal de hoekschop nemen. O`Reilly controleert de bal met de borst. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Cruikshank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Destille 06 34%, Celtic Marillion 66%.
Deportivo Destille 06 - Celtic Marillion 2:1