Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Portinho Magnum United
sheraismoM30inv Tactiek Training
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
67.3 gemiddelde waardering 65.5
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Zellner is nu in balbezit. Collange is nu in balbezit. Zellner verovert de bal door een tackle van achteren. Zellner geeft een lange en hoge pass. Brünker maakt een snoekduik en kopt de bal. Malaquias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Vitorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda is nu in balbezit. Vitorino onderschept slim de pass. Vitorino draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lindgård de bal onder controle te krijgen. Szumek bokst de bal weg.

12e minuut.
Babski is nu in balbezit. Lestár rent richting de bal. Lestár passt de bal zonder na te denken. Vitorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitorino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Faust bereikt de bal nog maar net als eerste. Faust passt de bal met de wreef. Zellner is nu in balbezit. Zellner geeft een lange en hoge pass. Brünker krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Lindgård geeft de bal voor. Faust rent richting de bal. Faust geeft een lange en hoge pass. Zellner rent richting de bal. Zellner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Brünker de bal. Brünker probeert naar een medespeler te passen. Faust rent richting de bal. Faust geeft een lange en hoge pass. Brünker maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mørland probeert naar een medespeler te passen. Lestár met een sublieme pass. Vidal met een sublieme pass. Babski rent richting de bal. Babski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Portinho 34%, Magnum United 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Portinho - Magnum United 0:0

46e minuut.
Brenninger komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Mayerer verovert de bal door een tackle van achteren. Mayerer passt de bal zonder na te denken. Zellner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zellner draait met de bal, schiet en ... Malaquias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Faust speelt de bal door. Zellner rent richting de bal. Zellner passt de bal met de wreef. Brenninger geeft de bal voor. Brünker springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pierzchała geeft een hoge lob. Vitorino is nu in balbezit. Vitorino met een sublieme pass. Babski is nu in balbezit. Babski schiet op doel. Szumek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Märzke probeert naar een medespeler te passen. Faust is nu in balbezit. Faust geeft een hoge lob. Brünker maakt een snoekduik en kopt de bal. Malaquias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mørland heeft problemen om de bal te vangen. Mayerer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quang Hòa de bal. Brünker bereikt de bal nog maar net als eerste. Brünker schiet op doel. Malaquias bokst de bal weg.

67e minuut.
Collange met de inworp. Lestár bereikt de bal nog maar net als eerste. Lestár passt de bal met de wreef. Babski is nu in balbezit. Babski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Lindgård geeft een hoge lob. Collange kopt de bal weg. Zellner is nu in balbezit. Zellner geeft een hoge lob. Brünker maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Buitenspel voor Vitorino. Goede buitenspelval van de verdediging. Orkowski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Faust heeft problemen om de bal te vangen. Faust geeft de bal voor. Daar is Collange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brünker is nu in balbezit. Brünker haalt uit met een fantastische trap. Malaquias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Klungelig pakt Mørland de bal. Mayerer met een sublieme pass. Zellner is nu in balbezit. Zellner geeft de bal voor. Klungelig pakt Brünker de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pierzchała geeft een lange en hoge pass. D’Amore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Märzke geeft een lange en hoge pass. Brünker bereikt de bal nog maar net als eerste. Brünker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Portinho 29%, Magnum United 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Portinho - Magnum United 0:0