Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:45
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.01
  • Stadion: FC Bauar Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2805
Ravelin Cannoneers Club Napoles 1926124
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
22 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 19.1
good Schieten poor
weak Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Naake rent richting de bal. Naake geeft de bal voor. Illing probeert de bal aan de voet te houden. Socaciu rent richting de bal. Socaciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Echter probeert naar een medespeler te passen. Marmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmann passt de bal in één keer door. Ahland rent richting de bal. Ahland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Echter geeft de bal voor. Naake probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marmann rent richting de bal. Cirincioni verovert de bal door een tackle van achteren. Cirincioni geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Formenoy kopt de bal weg. Pistorius is nu in balbezit. Pistorius passt de bal zonder na te denken. Pingitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingitzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pistorius kopt de bal weg. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Held is nu in balbezit. Socaciu onderschept slim de pass. Socaciu draait met de bal, schiet en ... Wühler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Steels bereikt de bal nog maar net als eerste. Steels geeft een lange en hoge pass. Daar is Babbel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pingitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingitzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Wühler met een harde bal richting middenveld. Cirincioni kopt de bal weg. Socaciu rent richting de bal. Socaciu draait met de bal, schiet en ... Wühler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

29e minuut.
Pistorius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Formenoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Formenoy passt de bal in één keer door. Daar is Pingitzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pingitzer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Socaciu de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pingitzer rent richting de bal. Pingitzer geeft een hoge lob. Formenoy is nu in balbezit. Socaciu rent richting de bal. Socaciu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pingitzer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers - Club Napoles 1926124 1:0

36e minuut.
Held is nu in balbezit. Socaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Socaciu speelt de bal door. Pingitzer rent richting de bal. Pingitzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cirincioni rent richting de bal. Cirincioni passt de bal zonder na te denken. Daar is Hertl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahland haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ravelin Cannoneers - Club Napoles 1926124 1:1

44e minuut.
Hertl geeft een hoge lob. Socaciu kopt de bal weg. Babbel probeert de bal met de borst te controleren. Pingitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingitzer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravelin Cannoneers 28%, Club Napoles 1926124 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ravelin Cannoneers - Club Napoles 1926124 1:1

47e minuut.
Pistorius bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistorius geeft een hoge lob. Echter rent richting de bal. Pingitzer is nu in balbezit. Pingitzer passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Pistorius kopt de bal weg. Socaciu is nu in balbezit. Socaciu passt de bal met de wreef. Pingitzer is nu in balbezit. Pingitzer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Inworp. Käfferbitz met de inworp. Formenoy speelt de bal door. Pingitzer is nu in balbezit. Pingitzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers - Club Napoles 1926124 2:1

59e minuut.
Pistorius met een sublieme pass. Jöhnk rent richting de bal. Socaciu onderschept slim de pass. Socaciu schiet op doel. Wühler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Inworp. Brandibock komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingensiep komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Formenoy met een sublieme pass. Socaciu rent richting de bal. Dapper rent richting de bal. Socaciu onderschept slim de pass. Socaciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pingitzer verovert de bal door een tackle van achteren. Pingitzer probeert naar een medespeler te passen. Socaciu is nu in balbezit. Socaciu haalt uit met een fantastische trap. Wühler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers - Club Napoles 1926124 3:1

70e minuut.
Pistorius speelt de bal door. Pingitzer rent richting de bal. Babbel rent richting de bal. Pingitzer onderschept slim de pass. Pingitzer draait met de bal, schiet en ... Wühler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Doeltrap. Benz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Held onderschept slim de pass. Formenoy verovert de bal door een tackle van achteren. Socaciu rent richting de bal. Socaciu draait met de bal, schiet en ... Wühler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravelin Cannoneers - Club Napoles 1926124 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravelin Cannoneers 33%, Club Napoles 1926124 67%.
Ravelin Cannoneers - Club Napoles 1926124 4:1