Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P-Town Gamblers FC Augsburg
532 Tactiek 532
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
32.4 gemiddelde waardering 39.3
average Schieten very good
average Passen adequate
average Verdedigen good


3e minuut.
Menéndez Erimia met de inworp. Bárányos rent richting de bal. Met opzet legt Maisberger zijn tegenspeler op de grond. Maisberger krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Mancera verovert de bal door een tackle van achteren. Bárányos geeft de bal voor. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu draait met de bal, schiet en ... Wandpflug werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P-Town Gamblers - FC Augsburg 0:1

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şamiloğlu komt het veld opgelopen.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arouca komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Papalabros onderschept slim de pass. Papalabros speelt de bal door. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu draait met de bal, schiet en ... Wandpflug werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
P-Town Gamblers - FC Augsburg 0:2

37e minuut.
Bárányos passt de bal in één keer door. Daribyan probeert naar een medespeler te passen. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P-Town Gamblers - FC Augsburg 0:3

40e minuut.
Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu speelt de bal door. Daar is Şamiloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şamiloğlu draait met de bal, schiet en ... Wandpflug maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P-Town Gamblers - FC Augsburg 0:4

41e minuut.
Bárányos rent richting de bal. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daribyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Daribyan krijgt een gele kaart. Padineanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Padineanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P-Town Gamblers 56%, FC Augsburg 44%.
P-Town Gamblers - FC Augsburg 0:4

48e minuut.
Inworp. Filut komt het veld opgelopen. Zorić komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Maisberger passt de bal in één keer door. Momchilov probeert naar een medespeler te passen. Daribyan probeert naar een medespeler te passen. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu draait met de bal, schiet en ... Wandpflug verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şamiloğlu rent richting de bal. Şamiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P-Town Gamblers - FC Augsburg 0:5

59e minuut.
Durst is nu in balbezit. Daribyan onderschept slim de pass. Daribyan speelt de bal door. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Martínez Hernández komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Şamiloğlu controleert de bal met de borst. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu is nu in balbezit. Şamiloğlu schiet op doel. Wandpflug werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P-Town Gamblers - FC Augsburg 0:6

66e minuut.
Klungelig pakt Herler de bal. Daribyan geeft een lange en hoge pass. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu schiet op doel. Wandpflug maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bárányos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bárányos geeft een lange en hoge pass. Pensel rent richting de bal. Şamiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şamiloğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kwella geeft een hoge lob. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu rent richting de bal. Şamiloğlu schiet op doel. Wandpflug werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P-Town Gamblers - FC Augsburg 0:7

72e minuut.
Daribyan rent richting de bal. Daribyan geeft een lange en hoge pass. Şamiloğlu rent richting de bal. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P-Town Gamblers - FC Augsburg 0:8

82e minuut.
Daribyan is nu in balbezit. Daribyan geeft een hoge lob. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P-Town Gamblers - FC Augsburg 0:9

88e minuut.
Mächler geeft de bal voor. Klungelig pakt Kwella de bal. Kwella geeft een lange en hoge pass. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P-Town Gamblers 62%, FC Augsburg 38%.
P-Town Gamblers - FC Augsburg 0:9