Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zocco moves 1848 Blue Tigers 2
dodo Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 19.7
very good Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen weak


2e minuut.
Popovich probeert de bal met de borst te controleren. Popovich geeft een lange en hoge pass. Daar is Bilen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilen schiet op doel. Gabriel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zocco moves 1848 - Blue Tigers 2 1:0

5e minuut.
Aquilino geeft de bal voor. Szepesi kopt de bal weg. Daar is Kutterer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilen is nu in balbezit. Bilen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ricchiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchiuti geeft een lange en hoge pass. Szepesi kopt de bal weg. Bilen heeft problemen om de bal te vangen. Bilen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bobiński passt de bal zonder na te denken. Daar is Bilen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilen passt de bal in één keer door. Szepesi is nu in balbezit. Szepesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zocco moves 1848 - Blue Tigers 2 2:0

10e minuut.
Jürissen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aquilino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Popovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich geeft een lange en hoge pass. Gabriel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aquilino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szepesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szepesi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
zocco moves 1848 - Blue Tigers 2 3:0

12e minuut.
Badstübner is nu in balbezit. Popovich onderschept slim de pass. Popovich probeert naar een medespeler te passen. Szepesi is nu in balbezit. Szepesi haalt uit met een fantastische trap. Gabriel bokst de bal weg.

15e minuut.
Popovich met een sublieme pass. Daar is Bilen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilen passt de bal in één keer door. Szepesi rent richting de bal. Szepesi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Aquilino probeert naar een medespeler te passen. Popovich is nu in balbezit. Popovich geeft een hoge lob. Szepesi is nu in balbezit. Szepesi schiet op doel. Gabriel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Machurig kopt de bal weg. Popovich rent richting de bal. Popovich speelt de bal door. Szepesi is nu in balbezit. Szepesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zocco moves 1848 - Blue Tigers 2 4:0

24e minuut.
Schabowy geeft de bal voor. Daar is Machurig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aquilino probeert naar een medespeler te passen. Bilen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Magerkurth verovert de bal door een tackle van achteren. Schabowy onderschept slim de pass. Kutterer is nu in balbezit. Schabowy onderschept slim de pass. Schabowy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Schabowy speelt de bal door. Szepesi is nu in balbezit. Szepesi passt de bal met de wreef. Popovich rent richting de bal. Popovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kutterer probeert naar een medespeler te passen. Szepesi rent richting de bal. Szepesi speelt de bal door. Bilen is nu in balbezit. Bilen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Machurig geeft een hoge lob. Inworp. Aquilino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Popovich is nu in balbezit. Popovich geeft een hoge lob. Gabriel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szepesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szepesi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Bobiński probeert naar een medespeler te passen. Popovich rent richting de bal. Popovich speelt de bal door. Szepesi rent richting de bal. Szepesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kutterer trapt de bal weg. Aquilino probeert naar een medespeler te passen. Szepesi heeft problemen om de bal te vangen. Szepesi draait met de bal, schiet en ... Gabriel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zocco moves 1848 22%, Blue Tigers 2 78%.
zocco moves 1848 - Blue Tigers 2 4:0

47e minuut.
Szepesi is nu in balbezit. Popovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich passt de bal in één keer door. Bilen rent richting de bal. Bilen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Magerkurth probeert de bal met de borst te controleren. Bilen speelt de bal door. Szepesi is nu in balbezit. Szepesi haalt uit met een fantastische trap. Gabriel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zocco moves 1848 - Blue Tigers 2 5:0

53e minuut.
Kożuchowski geeft een hoge lob. Bilen kopt de bal weg. Klungelig pakt Szepesi de bal. Popovich is nu in balbezit. Popovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Magerkurth heeft problemen om de bal te vangen. Magerkurth verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Schabowy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobiński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Popovich rent richting de bal. Bilen is nu in balbezit. Bilen geeft de bal voor. Szepesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szepesi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Popovich rent richting de bal. Popovich passt de bal in één keer door. Szepesi heeft problemen om de bal te vangen. Szepesi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Bobiński rent richting de bal. Bobiński geeft een lange en hoge pass. Popovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovich draait met de bal, schiet en ... Gabriel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
zocco moves 1848 - Blue Tigers 2 6:0

61e minuut.
Marconato komt het veld opgelopen. Ehrenwant komt het veld opgelopen. Statu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ehrenwant met een sublieme pass. Marconato heeft problemen om de bal te vangen. Marconato met een sublieme pass. Ricchiuti geeft een hoge lob. Ehrenwant springt en kopt de bal. Gabriel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bilen rent richting de bal. Bilen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zocco moves 1848 - Blue Tigers 2 7:0

63e minuut.
Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon geeft de bal voor. Ehrenwant is nu in balbezit. Ehrenwant schiet op doel. Gabriel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Jürissen kopt de bal weg. Bilen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ehrenwant is nu in balbezit. Statu is nu in balbezit. Statu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Edelmann met een snelle inworp. Machurig heeft problemen om de bal te vangen. Machurig geeft de bal voor. Bilen is nu in balbezit. Bilen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zocco moves 1848 - Blue Tigers 2 8:0

78e minuut.
Bilen heeft problemen om de bal te vangen. Bilen probeert naar een medespeler te passen. Ehrenwant is nu in balbezit. Ehrenwant draait met de bal, schiet en ... Gabriel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Salomon onderschept slim de pass. Salomon passt de bal met de wreef. Statu probeert naar een medespeler te passen. Bilen is nu in balbezit. Bilen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Russ de bal. Bobiński rent richting de bal. Bobiński speelt de bal door. Bilen rent richting de bal. Bilen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bobiński verovert de bal door een tackle van achteren. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenwant is nu in balbezit. Bilen is nu in balbezit. Bilen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Magerkurth controleert de bal met de borst. Schabowy verovert de bal door een tackle van achteren. Schabowy met een sublieme pass. Ehrenwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenwant schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bilen rent richting de bal. Inworp. Schabowy met een snelle inworp. Bilen heeft problemen om de bal te vangen. Bilen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zocco moves 1848 16%, Blue Tigers 2 84%.
zocco moves 1848 - Blue Tigers 2 8:0