Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuspo Roßtal White Cocks
Scary Tactiek EnJQcYabvWGaUapF
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
18 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 51.1
very good Schieten good
very good Passen very good
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Hafenecker met een sublieme pass. Baez is nu in balbezit. Lust verovert de bal door een tackle van achteren. Lust schiet op doel. Josionis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kolisnichenko probeert naar een medespeler te passen. Hiemer is nu in balbezit. Hafenecker met een sublieme pass. Lust heeft problemen om de bal te vangen. Lust haalt uit met een fantastische trap. Josionis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Jecht kan de bal niet met de borst controleren. Warmuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Warmuziński met een sublieme pass. Knižnér bereikt de bal nog maar net als eerste. Knižnér schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Huysegems bereikt de bal nog maar net als eerste. Korolainen begaat een overtreding. Huysegems is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huysegems met een snel genomen vrije trap. Katsiakos krijgt zijn hoofd ertegen. Boden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - White Cocks 1:0

21e minuut.
Jecht kopt de bal weg. Daar is Mangold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korolainen met een sublieme pass. Lust is nu in balbezit. Lust schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Axmann verovert de bal door een tackle van achteren. Knižnér geeft de bal voor. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pootsmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pootsmann draait met de bal, schiet en ... Boden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Amram met een sublieme pass. Daar is Chandran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chandran geeft de bal voor. Pootsmann is nu in balbezit. Pootsmann draait met de bal, schiet en ... Boden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Katsiakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsiakos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - White Cocks 2:0

27e minuut.
Hafenecker passt de bal in één keer door. Korolainen rent richting de bal. Korolainen geeft een hoge lob. Daar is Lust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lust draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Korolainen speelt de bal door. Hafenecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafenecker passt de bal met de wreef. Lust rent richting de bal. Lust draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gusinu geeft een hoge lob. Jecht is nu in balbezit. Gusinu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gusinu krijgt een gele kaart. Jecht is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reckenbeil komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Baez trapt de bal weg van het doel. Korolainen rent richting de bal. Knižnér geeft een lange en hoge pass. Korolainen geeft de bal voor. Lust maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - White Cocks 2:1

43e minuut.
Huysegems probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hafenecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafenecker passt de bal met de wreef. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tuspo Roßtal - White Cocks 2:2

45e minuut.
Lust haalt uit met een fantastische trap. Amram kopt de bal weg. Jecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Jecht geeft een hoge lob. Lust maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuspo Roßtal 56%, White Cocks 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tuspo Roßtal - White Cocks 2:2

48e minuut.
Huysegems passt de bal met de wreef. Knižnér bereikt de bal nog maar net als eerste. Knižnér met een sublieme pass. Pootsmann rent richting de bal. Pootsmann schiet op doel. Boden bokst de bal weg.

50e minuut.
Knižnér met een sublieme pass. Daar is Huysegems, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huysegems met een sublieme pass. Pootsmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Hiemer de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gusinu probeert naar een medespeler te passen. Reckenbeil is nu in balbezit. Knižnér schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Knižnér krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Mangold rent richting de bal. Mangold passt de bal met de wreef. Hafenecker is nu in balbezit. Hafenecker geeft een lange en hoge pass. Lust krijgt zijn hoofd ertegen. Josionis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Warmuziński is nu in balbezit. Warmuziński met een sublieme pass. Katsiakos rent richting de bal. Katsiakos haalt uit met een fantastische trap. Boden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuspo Roßtal - White Cocks 3:2

61e minuut.
Kolisnichenko speelt de bal door. Hafenecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafenecker speelt de bal door. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tuspo Roßtal - White Cocks 3:3

63e minuut.
Hafenecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafenecker geeft een hoge lob. Daar is Prunea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lust is nu in balbezit. Lust schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Huysegems speelt de bal door. Chandran heeft problemen om de bal te vangen. Chandran geeft de bal voor. Pootsmann is nu in balbezit. Pootsmann schiet op doel. Boden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pootsmann rent richting de bal. Pootsmann haalt uit met een fantastische trap. Boden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Pootsmann rent richting de bal. Klungelig pakt Pootsmann de bal. Pootsmann passt de bal in één keer door. Katsiakos is nu in balbezit. Katsiakos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuspo Roßtal 47%, White Cocks 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tuspo Roßtal - White Cocks 3:3