Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PHILLY 91 Aufstieg 04
442 Tactiek Sturm
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 51.1
very good Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen good


15e minuut.
Slovenský neemt de hoekschop. Selezeanu kopt de bal weg. Sogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - Aufstieg 04 1:0

15e minuut.
Haras heeft problemen om de bal te vangen. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu probeert naar een medespeler te passen. Sogni is nu in balbezit. Sogni schiet op doel. Ryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Break Point kopt de bal weg. Predoiu is nu in balbezit. Predoiu geeft de bal voor. Selezeanu krijgt zijn hoofd ertegen. Ryszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Break Point de bal. Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele is nu in balbezit. van de Kasteele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC PHILLY 91 - Aufstieg 04 1:1

26e minuut.
Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský passt de bal zonder na te denken. Bils probeert naar een medespeler te passen. Sogni controleert de bal met de borst. Sogni haalt uit met een fantastische trap. Ryszko bokst de bal weg.

27e minuut.
Ryszko probeert naar een medespeler te passen. Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Kasteele is nu in balbezit. van de Kasteele haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Biajgo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wenzel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Łaski krijgt zijn hoofd ertegen. Guttmann bokst de bal weg.

30e minuut.
Roşoiu is nu in balbezit. Roşoiu geeft een lange en hoge pass. Mydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Sogni onderschept slim de pass. Sogni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - Aufstieg 04 2:1

32e minuut.
Predoiu speelt de bal door. Daar is Sogni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colman. Sogni wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sogni kan niet meer verder spelen. Lassalle komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Bils speelt de bal door. Predoiu geeft de bal voor. Lassalle heeft problemen om de bal te vangen. Lassalle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - Aufstieg 04 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PHILLY 91 39%, Aufstieg 04 61%.
FC PHILLY 91 - Aufstieg 04 3:1

47e minuut.
Ferranti passt de bal in één keer door. van de Kasteele rent richting de bal. van de Kasteele geeft een lange en hoge pass. Gonska rent richting de bal. Gonska schiet op doel. Guttmann bokst de bal weg.

56e minuut.
Vergoossen passt de bal in één keer door. Slovenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovenský probeert naar een medespeler te passen. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Selezeanu onderschept slim de pass. Kıbrıslıoğlu is nu in balbezit. Selezeanu begaat een overtreding. Selezeanu krijgt een gele kaart. Kıbrıslıoğlu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kıbrıslıoğlu kan niet meer verder spelen.

60e minuut.
Ferranti speelt de bal door. Gonska rent richting de bal. Gonska met een sublieme pass. van de Kasteele is nu in balbezit. van de Kasteele draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Slovenský rent richting de bal. Slovenský probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lassalle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu schiet op doel. Ryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Biajgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Biajgo geeft een hoge lob. Bils kopt de bal weg. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Łaski is nu in balbezit. Roşoiu onderschept slim de pass. van de Kasteele onderschept slim de pass. Gonska bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonska haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bils is nu in balbezit. Bils probeert naar een medespeler te passen. Lassalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lassalle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - Aufstieg 04 4:1

81e minuut.
Predoiu speelt de bal door. Mydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Lassalle verovert de bal door een tackle van achteren. Lassalle haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - Aufstieg 04 5:1

83e minuut.
Predoiu passt de bal met de wreef. Lassalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lassalle passt de bal zonder na te denken. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lassalle met een sublieme pass. Haras heeft problemen om de bal te vangen. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PHILLY 91 - Aufstieg 04 6:1

89e minuut.
van de Kasteele heeft problemen om de bal te vangen. Ferranti is nu in balbezit. Lassalle speelt de bal door. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. Ryszko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PHILLY 91 50%, Aufstieg 04 50%.
FC PHILLY 91 - Aufstieg 04 6:1