Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:53
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.01
  • Stadion: FC Brancos Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 27870
FC Brancos hyperion fc
Ajax 2001 Tactiek NEW AILIER 2024
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
65.4 gemiddelde waardering 65.6
formidable Schieten outstanding
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


5e minuut.
Fabri probeert naar een medespeler te passen. Crut bereikt de bal nog maar net als eerste. Spajić onderschept slim de pass. Spajić geeft de bal voor. Bíró kopt de bal weg. Koman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Wenowaty met de inworp. Koczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventriglia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koczur wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

19e minuut.
Pawlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlica geeft de bal voor. Gondos probeert de bal aan de voet te houden. Janović rent richting de bal. Janović draait met de bal, schiet en ... Koman bokst de bal weg.

26e minuut.
Ventriglia speelt de bal door. Wenowaty is nu in balbezit. Wenowaty geeft een hoge lob. Srebrowicz is nu in balbezit. Srebrowicz haalt uit met een fantastische trap. Koman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Crut bereikt de bal nog maar net als eerste. Spajić onderschept slim de pass. Spajić passt de bal zonder na te denken. Burcsa geeft een lange en hoge pass. Janović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fabri passt de bal zonder na te denken. Burcsa is nu in balbezit. Burcsa passt de bal zonder na te denken. Spajić geeft een lange en hoge pass. Janović krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Spajić geeft de bal voor. Daar is Varanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janović rent richting de bal. Janović haalt uit met een fantastische trap. Koman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - hyperion fc 0:1

44e minuut.
Varanda geeft een hoge lob. Ventriglia rent richting de bal. Ventriglia geeft een hoge lob. Béraud probeert de bal met de borst te controleren. Béraud haalt uit met een fantastische trap. Nascimbene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brancos 56%, hyperion fc 44%.
FC Brancos - hyperion fc 0:1

55e minuut.
Koman trapt de bal weg van het doel. Ventriglia rent richting de bal. Béraud onderschept slim de pass. Béraud haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Koman met een sublieme pass. Crut kopt de bal weg. Béraud rent richting de bal. Béraud schiet op doel. Nascimbene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Brancos - hyperion fc 1:1

62e minuut.
Karteri verovert de bal door een tackle van achteren. Karteri geeft een lange en hoge pass. Janović bereikt de bal nog maar net als eerste. Srebrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Srebrowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Kameczura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burcsa is nu in balbezit. Burcsa geeft een lange en hoge pass. Janović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janović haalt uit met een fantastische trap. Koman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Janović stond buitenspel. Kościecha komt het veld opgelopen. Pouget komt het veld opgelopen. Latoszek komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Varanda verovert de bal door een tackle van achteren. Burcsa verovert de bal door een tackle van achteren. Burcsa passt de bal met de wreef. Janović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janović haalt uit met een fantastische trap. Koman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bíró is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Varanda kopt de bal weg. Klungelig pakt Burcsa de bal. Burcsa geeft een hoge lob. Janović rent richting de bal. Janović draait met de bal, schiet en ... Koman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Jungues geeft de bal voor. Ventriglia kopt de bal weg. Wenowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenowaty geeft de bal voor. Janović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brancos - hyperion fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brancos 56%, hyperion fc 44%.
FC Brancos - hyperion fc 1:2