Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 18:50
  • Competitiewedstrijd: Ligue 2.02
  • Stadion: JU Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 45999
JU Lords
wc-4-3-1-2-L4-3 Tactiek 2AH
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
68.6 gemiddelde waardering 71.6
outstanding Schieten formidable
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


1e minuut.
Marie passt de bal met de wreef. Gosse is nu in balbezit. Forêt begaat een overtreding. Forêt krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Gosse is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cajhan met een snel genomen vrije trap. Gosse kopt de bal weg. Perko bereikt de bal nog maar net als eerste. Perko geeft een hoge lob. Gosse krijgt zijn hoofd ertegen. Curyl bokst de bal weg.

4e minuut.
Afet kopt de bal weg. Silagadze is nu in balbezit. Oleszczuk begaat een overtreding. Oleszczuk krijgt een gele kaart. Silagadze raakt geblesseerd tijdens het duel. Forêt met een snel genomen vrije trap. Balogh krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
David speelt de bal door. Flores probeert naar een medespeler te passen. Forêt speelt de bal door. Afet bereikt de bal nog maar net als eerste. Afet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Perko bereikt de bal nog maar net als eerste. Haldimann verovert de bal door een tackle van achteren. Haldimann geeft de bal voor. Balogh is nu in balbezit. Balogh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Silagadze rent richting de bal. Silagadze passt de bal met de wreef. Afet rent richting de bal. Afet haalt uit met een fantastische trap. Lama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Haldimann onderschept slim de pass. Haldimann speelt de bal door. Balogh rent richting de bal. Balogh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JU - Lords 1:0

24e minuut.
David is nu in balbezit. David passt de bal in één keer door. Flores rent richting de bal. Flores geeft de bal voor. Balogh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Haldimann geeft een hoge lob. Marie probeert de bal aan de voet te houden. Gosse kopt de bal weg. Marie rent richting de bal. Marie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Forêt probeert naar een medespeler te passen. Oleszczuk onderschept slim de pass. Flores is nu in balbezit. Flores geeft een lange en hoge pass. Balogh maakt een snoekduik en kopt de bal. Lama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Afet bereikt de bal nog maar net als eerste. Afet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JU - Lords 2:0

38e minuut.
Djorkaeff onderschept slim de pass. Djorkaeff passt de bal zonder na te denken. Perko is nu in balbezit. Perko geeft een hoge lob. Marie maakt een snoekduik en kopt de bal. Curyl bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JU 56%, Lords 44%.
JU - Lords 2:0

47e minuut.
Djorkaeff heeft problemen om de bal te vangen. Afet is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hergan ... Strafschop! Hergan krijgt een gele kaart. Afet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Afet neemt zijn aanloop. Lama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse probeert naar een medespeler te passen. Perko is nu in balbezit. Perko geeft een hoge lob. Marie springt en kopt de bal. Paal!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piot komt het veld opgelopen. Ferronato komt het veld opgelopen. Dubach komt het veld opgelopen. Froger komt het veld opgelopen. Virransaari komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dakowski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Virransaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajhan is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Virransaari geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oleszczuk heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Lama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piot is nu in balbezit. Paal! Piot draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JU - Lords 3:0

78e minuut.
Virransaari is nu in balbezit. Stopyra verovert de bal door een tackle van achteren. Stopyra passt de bal zonder na te denken. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach draait met de bal, schiet en ... Curyl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Stopyra speelt de bal door. Cajhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Shelmenko zijn tegenspeler op de grond. Shelmenko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JU 60%, Lords 40%.
JU - Lords 3:0